AlinMihai Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Pro: Imi place mapping-ul Imi place sistemul de svf Contra: Sistemul ala de bere sau ce ai vrut tu sa fie e mai mult sistemul de crate-uri care are un bug Sistemul de crate-uri buguit Sistemul de safezone nu e bun deloc! Nici nu ai stiut sa pui 'PremiumPoints' in gm sa se salveze cand dai /givepp sau etc La crate nu se vede scrisul DS-ul si multe alte locatii nu sunt in /gps Mapping copiat de pe net la DS si la LSPD! Sistemul de card bancar facut la misto! Nu prea mai am ce sa spun despre gm! Data viitoare incearca sa faci sistemul pana la final!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutTDI714 Posted January 24, 2023 Author Share Posted January 24, 2023 On 1/15/2023 at 11:26 PM, boss4984849 said: Pro: Imi place mapping-ul Imi place sistemul de svf Contra: Sistemul ala de bere sau ce ai vrut tu sa fie e mai mult sistemul de crate-uri care are un bug Sistemul de crate-uri buguit Sistemul de safezone nu e bun deloc! Nici nu ai stiut sa pui 'PremiumPoints' in gm sa se salveze cand dai /givepp sau etc La crate nu se vede scrisul DS-ul si multe alte locatii nu sunt in /gps Mapping copiat de pe net la DS si la LSPD! Sistemul de card bancar facut la misto! Nu prea mai am ce sa spun despre gm! Data viitoare incearca sa faci sistemul pana la final!!! stiu ca nu am stat mult sa lucrez la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinMihai Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 6 hours ago, IonutTDI714 said: stiu ca nu am stat mult sa lucrez la el Oricum e bine ca nu ai rezolvat bugurile pt a nu se mai deschide atatea servere fantoma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParFumat55 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 On 1/15/2023 at 11:26 PM, boss4984849 said: Pro: Imi place mapping-ul Imi place sistemul de svf Contra: Sistemul ala de bere sau ce ai vrut tu sa fie e mai mult sistemul de crate-uri care are un bug Sistemul de crate-uri buguit Sistemul de safezone nu e bun deloc! Nici nu ai stiut sa pui 'PremiumPoints' in gm sa se salveze cand dai /givepp sau etc La crate nu se vede scrisul DS-ul si multe alte locatii nu sunt in /gps Mapping copiat de pe net la DS si la LSPD! Sistemul de card bancar facut la misto! Nu prea mai am ce sa spun despre gm! Data viitoare incearca sa faci sistemul pana la final!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParFumat55 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) - Edited February 24, 2023 by ParFumat55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts