VIP eternity Posted June 18, 2022 VIP Share Posted June 18, 2022 Orice tip de părere este bine venit, încă mai sunt pagini de lucrat însă acesta este "finished" după punctul meu de vedere. Nu este nimic în html/css, este doar un prototype în figma făcut la plictiseală (după 1 an de a nu pune mâna pe acest program) și mă gândeam să îl împart cu voi pentru păreri/sugestii. Filip 1 steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielSy Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 super, il vr si eu https://www.leaks.ro/topic/8860-servicii-pawn/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Trilex Posted June 20, 2022 Retired Share Posted June 20, 2022 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP eternity Posted June 23, 2022 Author VIP Share Posted June 23, 2022 NOWPLAY este proiectul imaginar făcut de către mine, noua comunitate pentru gameri pentru a se conecta online să își împartă replay-urile cu meciurile lor și a comunica off-topic sau on-topic pe forumul comunitar. Păreri design și idee, se merită să fie deschis ceva? @Kramppers @currency Dacă se poate să se modifice titlu în "Showcase websites" fiindcă am început să fac sketch-uri în Figma de plictiseală și îmi place să ascult părerea altora. steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Rusu Fernando FernyZU Posted June 24, 2022 Retired Share Posted June 24, 2022 Frumos, ge ge Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP eternity Posted July 3, 2022 Author VIP Share Posted July 3, 2022 În cazul în care nu se vede bine, puteți apăsa pe acest text să vă trimită la versiunea originală. (zoom în) Este o temă de forum fiindcă mi-am readus aminte că acestea încă există. Nu știu dacă este ceva wow, după mine mi se pare una din cele mai reușite (după my previous works :D). Nu-mi dati bully pe subiectul "spațiului liber" de la widget mi-a fost lene (și în timp ce scriu asta îmi este somn), m-am apucat din plictiseală începând să fie un concept pentru landing page și a ajuns o temă. Sunt conștient de faptul că "Category title" este puțin cam urâtel, încerc să o modific în ceva mai bun pe parcus. Încă mă gândesc dacă să o fac un real project cu cineva care este dispus să plătească. Paleta de culori este una mov, Dark purple - #1f1c39 Purple - #524ab3 Black - #0f0e1c steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP eternity Posted July 14, 2022 Author VIP Share Posted July 14, 2022 Tema IPS forum - astept pareri. steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP eternity Posted July 15, 2022 Author VIP Share Posted July 15, 2022 steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbr Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) up, foarte fain Edited July 22, 2022 by gbr eternity 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP eternity Posted July 22, 2022 Author VIP Share Posted July 22, 2022 Nimic special, doar un redesign la pagina personala cu proiectele adaugate acum, inca sunt de facut si am sa lucrez constant. Trebuia sa vina si pagina "despre mine" cat si niste idei pentru preview-ul proiectelor. Facut in Next.js cu Tailwind CSS (recomand). Cat despre domeniu... inca ma gandesc la un nume pentru `.me` ;D https://athos.vercel.app steam // last.fm // spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts