adversaru Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Sunt in cautarea unui baiat cu cunostinte in orice framework, pe baza caruia sa poata face un server de FiveM. Vreau sa precizez ca prima idee faptul ca nu sunt dispus sa platesc, cel putin nu la momentul actual, dorinta mea fiind de a gasi un partener, un om serios care pe langa scripting sa faca parte din inima echipei alaturi de mine si alte persoane implicate. In prezent avem asigurate: hostul viitorului server (VPS) si fondurile necesare promovarii acestuia in diferite locuri. Pentru detalii, nelamuriri si alte curiozitati astept un "mesigi". CONTACT adversaru#1839 - Discord / Private message aici, pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambassador Kramppers Posted September 26, 2021 Ambassador Share Posted September 26, 2021 Nu cred ca gasesti pe cineva care sa lucreze pe gratis but good luck. Up 31.01.2021 - 25.04.2019 - 15.12.2018 - Discord : krv1337 Instagram : click Link to comment Share on other sites More sharing options...
adversaru Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 (edited) Avand in vedere numarul persoanelor care chiar cunosc macar 1 framework din cele precizate tind sa cred ca ar trebui sa gasesc "gratis", cu toate ca nimic nu e gratis. Edited September 27, 2021 by adversaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts