AntiExESmkBoss Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Username:AntiExE Creator (sau editor):Adryan edtior nu se stie Poze/Video în care îl prezinți:https://prnt.sc/177wrnk Link Virustotal:n-are chef sincer daca vreti sa il urcati pe virustotal bn daca nu ayayae Link download (cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări:White-zone este un kkt de server care sa muncit la el "3" luni si se dau smk pe samp cu 20 de playeri asa ca astazi va oprim copii a si tin sa mentionez ca panelu este tip laravel furati baieti Adryan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProcentRPGasdas Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
raypeax Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) hacer nebun in plm ca ai furat doar designu ca panelu intreg nu stiai =)))))))) terminati-va drq cu hacereala asta ca mi-e ca raman serverele fara paneluri Edited June 28, 2021 by raypeax consty, Adryan and rollercoaster 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adryan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Bă copii. Stați bă în banca voastră, și lăsați hacerile astea pe care încercați să le faceți. Din greșeală a dat SeBBa datele la host și gata, "ați spart" voi site-ul. Ați fost așa de inapți încât, în momentul în care ați intrat și voi în folderu panel v-ați panicat când ați văzut acolo niște fișiere. Bă măcar de ați fii dat și voi Edit la index.php să vedeți totuși că e require cu un folder în spate ./laravel Oricum pentru tine AntiEXE a.k.a Fan Linux, Answerică etc sunteți deja luați de râs de întreaga comunitate, că vă faceți de căcat încă o dată nu strică cu nimic. (Măcar dacă ești așa fan linux puteai să dai și tu un nano index.php vțm ) consty and raypeax 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
consty Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) mă, am văzut și eu ceva că se dădeau ei hackeri că au intrat în host, altceva dinainte n-au arătat, doar că sunt ei mari hackeri și arhivează direct panelul, s-au panicat efectiv când au văzut ceva diferit de wcode antiexe fan linux nu știe să instaleze arch answer nuj ce să zic, zeul php s-a chinuit să găsească baza de date mai bine învățați să copiați și faceți-l exact ca ăla, doar să fiți web developerii comunității să nu uităm, antiexe n-avea ban pe comunitate? EDIT: am descarcat si e penibil =))))))))))))))))) cat de web developer sa fii sa zici ca ai dat leak la un panel si printre primele linii de cod in index.php sa fie asta =))))))))) $app = require_once '../laravel/bootstrap/app.php'; deci cum zicea adryan, ati luat doar designul hackerilor Edited June 28, 2021 by consty Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNG92 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanEVILS Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cundar Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 ia uitel sipa domnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinTexw0wOfficial Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 _! Scripter/Web Dev Link to comment Share on other sites More sharing options...
iStefan_YT Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 ia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts