matei1337 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Username: matei1337 Varsta: 20 Ce vinzi?: cont Bugged Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: aștept oferte, 25E + Detalii de contact: matei_#5497 (Discord) Alte precizari: Faction History: Taxi LV (rank 2) - 25 de zile, demis; Paramedic Department (rank 3) - 50 de zile, demis; Faction History (deleted - nu mai apare in FH, dar pot oferii dovezi că am fost în respectivele facțiuni): Las Venturas Police Department (nu mai știu ce rank, 4 zile); The Russian Mafia (nu mai știu ce rank, 17 zile); Metode de plată: PayPal sau transfer bancar Raiffeisen. În ambele cazuri, veți primi contul abia după ce primesc confirmare că banii au fost transferați. Vă mulțumesc pentru întelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyled Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts