Wildo Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 (edited) Username-ul tău: Wildo Username-ul celui reclamat: Hope Detalii: Voiam sa-i vand gm si panel ne-am inteles la o suma de 20 de euro si mai apoi mi-a bagat vrajeala ca la cat de bine arata imi da 30 de euro pe el. L-am chemat pe discord voice si incepuse sa ma ia ca nu ii convine sa ia teapa si chestii si i-am spus ca nu imi patez reputatia pt 30 de euro. In momentul in care facusem tranzactia, din neatentie ii dadusem adresa gresita in loc de @yahoo.com i-am dat @gmail.com. N-a fost problema pentru ca a facut tranzactia cu cardul si a reusit sa dea cancel. I-am cerut de nenumarate ori partajare si sa-mi arate dovada cum ca a trimis, prima data a dat-o si s-a vazut clar, iar a doua oara refuza sa dea partajare. Ma puse sa ii dau partajare pe discord si sa ii arat ca urc arhiva cu panel-ul pe web ca sa poata sa ia usor link-ul si sa nu imi mai dea bani. *Tentativa de teapa* si dupa sa se razgandeasca ca vai doamne nu mai vrea, dar el deja imi furase sursa. I-am cerut sa faca un video cu telefonu daca tot spunea ca nu are casti la laptop insa a refuzat , cand i-am cerut instagramul sa-mi trimita dovada refuzase din nou incepand sa ma jigneasca. Am inteles ca sunteti unii romani chiar asa de toxici incat sunteti prinsi cu dovada in fata nu recunoasteti. Am o reputatie pe comunitate si nu risc sa mi-o pateze un sclav. Acesta continua sa ma ameninte cum ca el are dovezi ca cica eu voiam sa-i dau teapa cand defapt intentiile mele erau sa-mi vand produsul. La faza ca l-am pus sa imi trimita pe mai multe adrese, am un cont pe care primesc plati si transfer pe altul, in cazul in care primesc refound sa nu imi dispara banii. *puteti vede si in ss-uri ca am balance-ul pe - din cauza altor sclavi ca el care dau refound dupa ce le lucrez de-a moaca. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): Alte precizări: Aveti grija la gunoiu asta de om. eusuntandrei#0001 pe discord. Nu o sa stau sa-mi bat capul aiurea, e la mintea cocosului ca omul voia sa mi-o faca. Sarbatori fericite si sa mi-l trantesc in porcul tau de craciun. EDIT: Dupa ce a vazut ca nu i-a iesit schema cu link-ul iese din apel si spune ca are o urgenta, se gandise cum sa faca sa imi dea teapa daca nu i-a mers treaba cu link-ul. Fereasca dmz ca v-ati fu te mama pe 30 de euro unii. Edited December 12, 2020 by Wildo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted December 12, 2020 Author Share Posted December 12, 2020 Dovada ca e Hope cel de pe discord. AntF1x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucaPawnL Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 cam multi tepari in 2020 - 2021 .. Wildo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul23 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 In locul tau ziceam ca nu mai fac nici o afacere atunci cand a zis ca da 30 de euro cand pretul e de 20, suntem romani frate nu o sa dam niciodata mai mult decat cere, ba din contra o sa incercam sa scadem cat mai mult Wildo and zapata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hall of Flame🔥 577777 Posted December 14, 2020 Hall of Flame🔥 Share Posted December 14, 2020 @Hope @Wildo maine, stabilim o ora, si imi veti partaja amandoi ecranul pe Discord, sau cu o aplicatie, de genul Parsec, TeamViewer sau AnyDesk pentru a vedea daca intr-adevar au fost tranzactii facute pe PayPal. Scrieti-mi un DM cu id-urile de Discord si ora la care ne putem vedea. Kramppers 1 Not So Zen SRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 (edited) Acum 25 minute, AUSSERKONTROLLE a spus: @Hope @Wildo maine, stabilim o ora, si imi veti partaja amandoi ecranul pe Discord, sau cu o aplicatie, de genul Parsec, TeamViewer sau AnyDesk pentru a vedea daca intr-adevar au fost tranzactii facute pe PayPal. Scrieti-mi un DM cu id-urile de Discord si ora la care ne putem vedea. Nu s-a facut niciun transfer. Nu am primit si nu am oferit nimic. El voia sa imi dea teapa :)))))) (tentativa) Edited December 14, 2020 by Wildo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hall of Flame🔥 577777 Posted December 15, 2020 Hall of Flame🔥 Share Posted December 15, 2020 Acum 4 ore, Wildo a spus: Nu s-a facut niciun transfer. Nu am primit si nu am oferit nimic. El voia sa imi dea teapa :)))))) (tentativa) Well, asta este o situatie mai delicata. Daca imi arati maine ca nu s-a facut nici un transfer, voi lua masuri. essex 1 Not So Zen SRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted December 15, 2020 Author Share Posted December 15, 2020 Acum 52 minute, AUSSERKONTROLLE a spus: Well, asta este o situatie mai delicata. Daca imi arati maine ca nu s-a facut nici un transfer, voi lua masuri. Lasa-mi un ID de discord sa-ti dau add si intram in apel sa-ti explic situatia si sa-ti arat dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hall of Flame🔥 577777 Posted December 15, 2020 Hall of Flame🔥 Share Posted December 15, 2020 Acum 7 ore, Wildo a spus: Lasa-mi un ID de discord sa-ti dau add si intram in apel sa-ti explic situatia si sa-ti arat dovezi. Ti-am zis mai sus, lasa tu un id in DM sau aici in topic, eu am cererile oprite. Not So Zen SRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 Wildo#7580, scuze de intaziere, abia acum am ajuns acasa inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts