MihaiT11 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Username: MihaiT11 Nume gamemode: bugged, varianta bigzone modulara Creator (sau editor): Creatorul cred ca este Darkness, iar eu, editorul. Poze/Video în care prezinți modul de joc: Toata lumea stie cum arata serverul bugged. Link Virustotal: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări Salutare!Vreau sa impartasesc cu voi, un gamemode bigzone, editat de catre mine. ( seamana mai mult cu gamemode-ul bugged de acum un an si jumatate cred) Am incercat sa copiez serverul blue.bugged.ro, dar m-am plictisit si am decis ca nu merita sa fac o copie si sa fac ceva original, avand in vedere ca sunt incepator in acest domeniu, cred ca e destul de mult ce am putut sa fac, si fara ajutorul cuiva, daca am avut o eroare, am cautat pe google si am incercat sa o rezolv. Postez doar varianta modulara a acestui gamemode, nu si pe cea simpla, deoarece multi il vor putea deschide. Nu e cine stie ce gamemode, e un bigzone, il cumparasem mai demult de la cineva, un baiat PiMp zis si Alex Oconasu. Nu am scris in gamemode toate update-urile. Factiuni: 14(de ce 14?Voiam sa le fac si pe celalalte, dar am zis ca le fac intr-o versiune mai noua si nu le-am mai facut :)) Joburi: cele basic, din gamemode-ul bigzone abc12345, Stix and kidn3bun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiT11 Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Acei 2 virusi, cred ca is de la fisierele .exe (samp-serve.exe) cred, eu nu stiu daca am virusi in laptop, in fine, nu vreau sa va dau virusi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaDacKu Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 hide MihaiT11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
regeletau Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Pfai iar apare kkt-ul asta de bugzone si codul lui antic... MihaiT11 1 _________________________________________________ | _________ | | | / /| |\ | / \ | | | / / | | \ | | | | |/ / | | \ | | | | |\ | | \ | | _____ | | | \ | | \ | | \ | | | \ | | \ | | | | | | \ | | \| \_________/ | |_______________________________________________| Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiT11 Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Recomand zeex compiler, eu il compilez fara erori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiT11 Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Chiar acum, regeletau a spus: Pfai iar apare kkt-ul asta de bugzone si codul lui antic... Nu aveam ce face =))), mi am dat si eu seama ca nu merita sa scriptezi pe gm bigzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxee Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Acum 50 minute, MihaiT11 a spus: Username: MihaiT11 Nume gamemode: bugged, varianta bigzone modulara Creator (sau editor): Creatorul cred ca este Darkness, iar eu, editorul. Poze/Video în care prezinți modul de joc: Toata lumea stie cum arata serverul bugged. Link Virustotal: Conținut protejat! Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul. Link download: Conținut protejat! Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul. Alte precizări Salutare!Vreau sa impartasesc cu voi, un gamemode bigzone, editat de catre mine. ( seamana mai mult cu gamemode-ul bugged de acum un an si jumatate cred) Am incercat sa copiez serverul blue.bugged.ro, dar m-am plictisit si am decis ca nu merita sa fac o copie si sa fac ceva original, avand in vedere ca sunt incepator in acest domeniu, cred ca e destul de mult ce am putut sa fac, si fara ajutorul cuiva, daca am avut o eroare, am cautat pe google si am incercat sa o rezolv. Postez doar varianta modulara a acestui gamemode, nu si pe cea simpla, deoarece multi il vor putea deschide. Nu e cine stie ce gamemode, e un bigzone, il cumparasem mai demult de la cineva, un baiat PiMp zis si Alex Oconasu. Nu am scris in gamemode toate update-urile. Factiuni: 14(de ce 14?Voiam sa le fac si pe celalalte, dar am zis ca le fac intr-o versiune mai noua si nu le-am mai facut :)) Joburi: cele basic, din gamemode-ul bigzone Acum 50 minute, MihaiT11 a spus: Username: MihaiT11 Nume gamemode: bugged, varianta bigzone modulara Creator (sau editor): Creatorul cred ca este Darkness, iar eu, editorul. Poze/Video în care prezinți modul de joc: Toata lumea stie cum arata serverul bugged. Link Virustotal: Conținut protejat! Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul. Link download: Conținut protejat! Răspundeți la acest subiect pentru a vedea conținutul. Alte precizări Salutare!Vreau sa impartasesc cu voi, un gamemode bigzone, editat de catre mine. ( seamana mai mult cu gamemode-ul bugged de acum un an si jumatate cred) Am incercat sa copiez serverul blue.bugged.ro, dar m-am plictisit si am decis ca nu merita sa fac o copie si sa fac ceva original, avand in vedere ca sunt incepator in acest domeniu, cred ca e destul de mult ce am putut sa fac, si fara ajutorul cuiva, daca am avut o eroare, am cautat pe google si am incercat sa o rezolv. Postez doar varianta modulara a acestui gamemode, nu si pe cea simpla, deoarece multi il vor putea deschide. Nu e cine stie ce gamemode, e un bigzone, il cumparasem mai demult de la cineva, un baiat PiMp zis si Alex Oconasu. Nu am scris in gamemode toate update-urile. Factiuni: 14(de ce 14?Voiam sa le fac si pe celalalte, dar am zis ca le fac intr-o versiune mai noua si nu le-am mai facut :)) Joburi: cele basic, din gamemode-ul bigzone ggg MihaiT11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzativ Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP irinelbro69 Posted December 3, 2020 VIP Share Posted December 3, 2020 credeam ca a disparut bigzone MihaiT11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts