craze Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 CStars.ro este o comunitate de gaming (re)înființată de către actuala conducere în anul 2016, ce a mai activat cu mult înainte în domeniul GTA SA:MP. În prezent, are o mulțime de servere, axându-se pe CS:GO și SA:MP. Țintim să revenim acolo unde am mai fost și în anii trecuți, pe podiumul celor mai populare servere purtând numele CSTARS. Forumuri Sourcebans Echipă Servere Servere CS:GO Găzduire (www.thc.ro) Așteptăm recenzii despre design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czu Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 După părerea mea este o comunitate bine pusă la punct, merită să vă faceți un cont pe forum. O temă bine făcută, post-urile ordonate și bine scrise, mă bucur că a revenit comunitatea. craze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
craze Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts