mihay111 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Nickname: m-am plictisit si am zis sa fac si eu ceva in pawn nu e cine stie ce nici nu prea le am cu scriptingu da totusi asa de plictiseala. Acest plugin, atunci cand scrii /specialskins, arata un meniu cu 3 skinuri (271, 128, 122) "speciale" care pot fi selectate. Puteti sa le puneti pe bani eu stiu. Ideea e ca le puteti pune cu PP/BANI daca nu se pot lua normal ca am vazut ca toti aveti sistem d-ala de skinuri ca pe b-zone. Numele creatorului: eu / mihay111 Prezentare (optionala, dar recomandam cateva imagini sau un video): Link VirusTotal: nu e nevoie Link descarcare: #include <a_samp> #define DIALOG_SS 1 #define COLOR_SSINFO 0xFFFF00 public OnFilterScriptInit() { print(" "); print("~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"); print(" Special skins by mihay111 "); print("~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"); print(" ");} public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp("/specialskins", cmdtext, true, 10) == 0) { new skinsstr[64]; format(skinsstr, sizeof(skinsstr), "Special 1\nSpecial 2\nSpecial 3"); ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_SS, DIALOG_STYLE_LIST, "Special Skins", skinsstr, "Ok", "Exit"); return 1; } return 0; } public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) { if(dialogid == DIALOG_SS) { if(!response) return 1; //new i = playerid; switch(listitem) { case 0: { SendClientMessage(playerid, COLOR_SSINFO, "[SPECIAL SKIN] Ai ales skinul special cu numarul 1."); SetPlayerSkin(playerid, 271); } case 1: { SendClientMessage(playerid, COLOR_SSINFO, "[SPECIAL SKIN] Ai ales skinul special cu numarul 2."); SetPlayerSkin(playerid, 128); } case 2: { SendClientMessage(playerid, COLOR_SSINFO, "[SPECIAL SKIN] Ai ales skinul special cu numarul 3."); SetPlayerSkin(playerid, 122); } } } return 1; } Alte precizari: pup https://hot-boost.com/ - BOOST YOUR SOCIAL MEDIA CHEAP 10% OR 15% BONUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuilhermeBisp Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 opa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts