Wud Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 (edited) Salut! Am deschis acest topic pentru câteva păreri. Dețin un Samsung Galaxy S6 Edge de 2 ani, însă bateria nu prea mă mai încântă și vreau să fac un upgrade odată cu lansarea Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S9. Merită să îmi cumpăr alt telefon sau să rămân tot cu acesta? Dacă da, S8 sau S9? De ce? Mulțumesc anticipat! Edited April 19, 2018 by Wud Link to comment Share on other sites More sharing options...
essex Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Eu unu am sa îmi iau un S8 in vara. Pentru mine e perfect s8-ul nu vreau mai mult. Cât despre S9 te invit sa vezi parerile mele despre acel device.https://leaks.ro/index.php?/topic/125-are-samsung-galaxy-s9-plusuri-sau-minusuri/&do=findComment&comment=5375 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wud Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Eu unu am sa îmi iau un S8 in vara. Pentru mine e perfect s8-ul nu vreau mai mult. Cât despre S9 te invit sa vezi parerile mele despre acel device.https://leaks.ro/index.php?/topic/125-are-samsung-galaxy-s9-plusuri-sau-minusuri/&do=findComment&comment=5375 Am citit părerile tale și am văzut că nu prea ai fost încântat de baterie. Bateria de la S8 ține mai mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
essex Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Sincer nu stiu, iti voi spune peste 1 ora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaneADV Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 S8 . Are un prieten si este foarte multumit de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihneabosss Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 am inteles de la niste prieteni care detin telefoanele ca diferenta dintre s8 si s9 este la poze(s9 le face mai calitativ) dar in rest nu prea sunt diferente majore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Antiq Posted April 26, 2018 Retired Share Posted April 26, 2018 Eu am un S8+, cumpărat cu o săptămână înainte de deschidere, bateria mă ține peste 1 zi jum. dacă nu-l folosesc ( fără mod economisire baterie ) și undeva la 16h. dacă-l mai folosesc când și când. Dacă-l folosesc încontinuu, bateria se termină cam după 2-3h ( să-l folosesc NON-STOP pe date mobile, pe wifi ține și 4h. uneori, depinde de activitate. ). S9 nu prea mi-a plăcut, nu am fost chiar așa încântat de el, dar recomand S8+. re Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnk Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 s9 e foarte bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Nurdock Posted January 5, 2019 Retired Share Posted January 5, 2019 Topic inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts