flaviusbr Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Username:Flavius Varsta:14 Ce fel de servicii oferi?:Tot ce tine de samp. Pret:Fac asta din placere. Nu iau un amărât de paysafe de 5 euro pentru ca nu imi place sa profit. Detalii de contact: Discord, imi lăsați Discord in comm. Alte precizari:Ofer servicii scripting fata bani, după cum am spus fac din placere. Apropo, sa aveti host si web host. Doar asta mă interesează si să plătiți promovari. Fac orice sistem, rezolv orice bug, optimizat si altele. POT DEMONSTRA ASTA. N O / H A T E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 daca mai e valabil dm me LiviuOT#7587 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 On 6/24/2020 at 3:38 AM, Yyyyy said: Username:Flavius Varsta:14 Ce fel de servicii oferi?:Tot ce tine de samp. Pret:Fac asta din placere. Nu iau un amărât de paysafe de 5 euro pentru ca nu imi place sa profit. Detalii de contact: Discord, imi lăsați Discord in comm. Alte precizari:Ofer servicii scripting fata bani, după cum am spus fac din placere. Apropo, sa aveti host si web host. Doar asta mă interesează si să plătiți promovari. Fac orice sistem, rezolv orice bug, optimizat si altele. POT DEMONSTRA ASTA. N O / H A T E. Antiexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 On 6/24/2020 at 1:38 PM, Yyyyy said: Username:Flavius Varsta:14 Ce fel de servicii oferi?:Tot ce tine de samp. Pret:Fac asta din placere. Nu iau un amărât de paysafe de 5 euro pentru ca nu imi place sa profit. Detalii de contact: Discord, imi lăsați Discord in comm. Alte precizari:Ofer servicii scripting fata bani, după cum am spus fac din placere. Apropo, sa aveti host si web host. Doar asta mă interesează si să plătiți promovari. Fac orice sistem, rezolv orice bug, optimizat si altele. POT DEMONSTRA ASTA. N O / H A T E. Mai intai arata cod si dupa aceea poti sa spui ca rezolvi orice bug, ca faci orice sistem si ca poti optimiza Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts