winks Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 La cererea echipei administrative pot arata psd-ul sau pot reface lucrarea. GigelEMBLEMA, LAW and RuZZlZZ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuZZlZZ Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Parerea mea care este una a unuia care nu e chiar asa de bun insa sincer eu nu preaa vad modificari la poze prea mari, probabil doar niste efecte de culoare. Nu ma intelege gresit, arata cat de cat bine insa eu sunt genul de om care imi place sa lucrez mult pozele si poate nu sunt toti asa; adica un utilizator de photoshop ar trebui sa stie sa faca un Clipping Mask sau un Smudge sau sa puna o bordura (basic) si nu prea le vad lucrurile astea in poze. Anyway arata binisor si tine-te de munca ;) winks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winks Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Parerea mea care este una a unuia care nu e chiar asa de bun insa sincer eu nu preaa vad modificari la poze prea mari, probabil doar niste efecte de culoare. Nu ma intelege gresit, arata cat de cat bine insa eu sunt genul de om care imi place sa lucrez mult pozele si poate nu sunt toti asa; adica un utilizator de photoshop ar trebui sa stie sa faca un Clipping Mask sau un Smudge sau sa puna o bordura (basic) si nu prea le vad lucrurile astea in poze. Anyway arata binisor si tine-te de munca ;) Stilul meu este unul simplist, de aceea nu vezi in pozele mele ceea ce ai mentionat mai sus. Pe deasupra, ar fi inutil sa pun clipping mask in texte secundare sau in acele "W"-uri, parerea mea este ca un gradient da mult mai frumos. Cat despre bordere, nu ma atrag deloc. Am sa ma gandesc la smudge pentru urmatoarele avatare. Multumesc de parere :) RuZZlZZ, GigelEMBLEMA and LAW 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netiK Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Simplist si foarte frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
essex Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ViewS Posted April 17, 2018 Administrator Share Posted April 17, 2018 Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
BONNANO Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Nr1, continua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomnuArtix Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 pretty simply, but good for start Link to comment Share on other sites More sharing options...
winks Posted April 19, 2018 Author Share Posted April 19, 2018 (edited) NEW Edited April 20, 2018 by WiNKs GigelEMBLEMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAW Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Chiar frumoase leaks.ro - partener Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts