Najanes Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 (edited) Nume real (ex: Alex Ionut ,etc) :Nistor Otinel Scurta descriere:Imi place caterinca si sunt o fire foarte corecta. SteamID numeric ( https://steamid.xyz/ ) : 76561198447731599 Varsta:16 Discord ID (Nume + tag) :CR4ZY#7532 Ce te diferentiaza de ceilalti?:Imi place sa fiu corect si urasc persoanele care trisaza. Cat timp poti dedica serverului?:Cel putin o ora pe zi. De ce ai vrea sa te alaturi staff-ului?:Pentru ai ajuta. Ai un Program de FILMAT cu care poti sa filmezi dovezile si sa le prezintii in caz de nevoie ? (cereri unban ... reclamatii etc) :Desigur. Cate ore jucate ai? (poza cu /active): imi cer scuze pentru poza. Ai citit regulamentul?:Da Ai prime status? (OBLIGATORIU):Da Ai posibilitatea de a vorbi la microfon?(OBLIGATORIU):Da Edited May 3, 2020 by Najanes Link to comment Share on other sites More sharing options...
essex Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Dat fiind faptul ca suntem in deficit de personal vom trece cu vederea peste cateva criterii de recrutare. Acceptat pentru functia de helper, vei primi gradul cat de rapid posibil. Succes ! Najanes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts