Jump to content

[CHEAT] RYONV3

daemon
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
On 4/27/2020 at 6:57 PM, daemon said:

Cheat-ul a fost leakuit acum un an, si nu a mai fost postat pe aici. Consider ca are foarte multe functii utile pentru un cheat leaked.
Fisierul este format .asi, iar pentru al activa va trebuie un ASI LOADER, Visual C++ 2017 si 2010 Redistributable, si DirectX 9 sau mai sus.
In caz de primiti crash, stergeti fisierul gta_sa.set, il gasiti in My Documents, sau il cautati pur si simplu in search bar.
Cheat-ul dupa cum stiu eu nu este detectabil la TW, l-am redenumit in crashfix.asi pentru a nu se gasii modificari recente ale fisierelor in PC-ul dvs. prin programele TW.
Nu garantez 100% ca nu este detectabil, dar eu nu am avut probleme cu el si am rupt la war cum ar zice mafiotii.

-Aimbot(Silent,Normal,Smooth)
-WallHack(WH,ESP,Charms etc..)
-Actor Hacks(Infinite Run, Infinite Oxygen etc..)
-Vehicle Hacks(GodMode, Drive above Water/under Water, Nitro etc..)
-Attentat custom/normal
-Troll
-Rainbow mode pentru Skinuri, HUD, Masini, Jante, Etc..
-Nick Changer

[...]si mai multe![...]

Link DOWNLOAD:

Hidden Content

• Reply to this topic to see the protected content.

EDIT: am decis sa postez si sursa, poate isi fac si astia de la lurk un anti-cheat mai bun

Hidden Content

hopa

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
On 4/27/2020 at 8:57 AM, daemon said:

Cheat-ul a fost leakuit acum un an, si nu a mai fost postat pe aici. Consider ca are foarte multe functii utile pentru un cheat leaked.
Fisierul este format .asi, iar pentru al activa va trebuie un ASI LOADER, Visual C++ 2017 si 2010 Redistributable, si DirectX 9 sau mai sus.
In caz de primiti crash, stergeti fisierul gta_sa.set, il gasiti in My Documents, sau il cautati pur si simplu in search bar.
Cheat-ul dupa cum stiu eu nu este detectabil la TW, l-am redenumit in crashfix.asi pentru a nu se gasii modificari recente ale fisierelor in PC-ul dvs. prin programele TW.
Nu garantez 100% ca nu este detectabil, dar eu nu am avut probleme cu el si am rupt la war cum ar zice mafiotii.

-Aimbot(Silent,Normal,Smooth)
-WallHack(WH,ESP,Charms etc..)
-Actor Hacks(Infinite Run, Infinite Oxygen etc..)
-Vehicle Hacks(GodMode, Drive above Water/under Water, Nitro etc..)
-Attentat custom/normal
-Troll
-Rainbow mode pentru Skinuri, HUD, Masini, Jante, Etc..
-Nick Changer

[...]si mai multe![...]

Link DOWNLOAD:

Hidden Content

EDIT: am decis sa postez si sursa, poate isi fac si astia de la lurk un anti-cheat mai bun

Hidden Content

like

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Manager

Topic închis.
Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid.
Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.

Hi,

DM me ONLY if you have problems on my uploads!

With love, quix!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...