Georgikan Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Sssalut! De curand, am inceput sa lucrez la o editare a gamemode-ului lui AndreIGB, postat pe internet. Nu stiu de la ce gamemode a plecat el cu edit-ul, insa eu voi incerca sa il modernizez imbinand mai multe lucruri de pe serverele mari din Romania, incercand sa il duc la o versiune finala cat se poate de diversificata. Voi incerca sa postez saptamanal, poate chiar zilnic update-urile efectuate in acesta. Pentru inceput, pot spune ca am facut urmatoarele lucruri: -modificari in baza de date; -optimizate mai multe functii si multe alte lucruri eliminate; -eliminate mai multe sisteme nefolositoare; voi reveni in curand cu niste videoclipuri cu ceea ce am modificat pana acum, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgikan Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 Arms Dealer - job-ul a fost refacut in totalitate. job-ul initial era ca cel de pe bugged, basic, 2 checkpoint-uri. - job-ul a fost mutat intr-o noua locatie - la tastarea comenzii /getmats veti primi o cutie de materiale in mana pentru a o livra (trebuie reglata pozitia cutiei in mana); - odata ajuns la checkpoint, va trebui sa va dati jos din vehicul si sa apasati tasta 'H' in spatele vehiculului pentru a prelua cutia; Bus Driver - job-ul a fost refacut in totalitate. job-ul initial era ca cel de pe bugged; - job-ul a fost mutat intr-o alta locatie; - la tastarea comenzii [/work] va vor fi afisate 2 trasee, selectionarea traseului ramane la alegerea voastra; - pe traseu nu este nimic special momentan, doar trebuie sa mergeti din checkpoint in checkpoint; incerc sa revin cu noi modificari duminica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Rusu Fernando FernyZU Posted April 30, 2020 Retired Share Posted April 30, 2020 Succes cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Tot asa, ai potential Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwEnZyAdv Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Esti prea nebun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgikan Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 Am uitat sa postez noutatile, nu am poze momentan si voi reveni cu ele maine. Am intampinat o problema de spate intre timp si acum urmez un tratament, ce ma impiedica sa stau ore in sir la pc. RENTCAR >> -eliminate vehiculele statice pentru rentcar din fiecare oras din baza de date; -refacut tot rentcar-ul, acum este pe comanda si pe stock-uri la vehicule in dialog; -optiunea de lock/unlock a fost modificata intrucat sa fie permisa si la vehiculele de rent. TRUCKER >> -eliminat tot fostul job, era asemanator a celui de pe bugged; -adaugate 6 optiuni in dialog, de la skill 1 la skill 6 iar la selectarea traseului veti primi random un checkpoint din cele 9 active din fiecare categorie; -adaugata optiunea de lock/unlock; -remorca se va atasa automat la pierdere acum; JOB-URI >> -la fiecare traseu al fiecarui job acum se va primi intre si 1 si 5 premium points, ma gandesc ca-n iulie sa imi deschid un server micut si nu o sa vreau donatii pe el, o sa las playerii sa obtina lucruri din /shop din activitati; ALTELE >> -dezactivat /shop momentan, va trebui rescrisa; -rescrisa comanda /gps; -rescrisa comanda /hqs; -rescrisa comanda /jobs; -rezolvat un bug ce nu salva locatia de /park a vehiculului in baza de date -rezolvat un bug ce nu salva tuning-ul vehiculului dupa folosirea comenzii /park; -eliminat sistemul de garaje & race. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts