speedy29 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Username: Speedy29 Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Team pentru a lucra impreuna la un proiect. Ce oferi în schimb: Grade + bani Detalii de contact: Speedy29#5782 sau pm aici Alte precizări: Nu am nevoie de copii. Toti cei care vor sa mi alature,trebuie sa aiba un istoric pozitiv pe leaks. Detin domeniu .ro + host samp. Toate vor fi platite de mine in continuare. Wildo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Nu recomand, m-am bagat in proiect cu el, zise ca e destul de ok gm-ul iar peste noapte ma trezesc cu datele schimbate + un mesaj de genul =))) cam nesimtire zic eu, macar daca ma anuntai dinainte, oricum nesimtire mare in romania. Detin un gamemode ce are la baza framework-ul de job-uri de la bigzone / og-times, ceea ce l-a facut pe baiatu nostru sa creada ca gm-ul este la baza un bigzonar =))))) cand de fapt e un saints optimizat. Succes cu recrutarea, poate gasesti vreun prost Edited April 17, 2020 by Wildo Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy29 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 (edited) Ti-am dat acces la date apoi nu ai mai rasp in joc, faceai 1vs1 cu prietenul tau nu de asta te-am cautat . + Ca nu agreez gm-ul bigzone, sau cele copy+paste din ele :). Sa ai o zi buna! Edited April 17, 2020 by speedy29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 1 hour ago, speedy29 said: Ti-am dat acces la date apoi nu ai mai rasp in joc, faceai 1vs1 cu prietenul tau nu e asta te-am cautat . + Ca nu agreez gm-ul bigzone, sau cele copy+paste din ele :). Sa ai o zi buna! Am scris clar ca testam sistemul de war, esti total paralel cu asta =))) Aveam acces la date apoi ai schimbat datele fara sa ma anunti macar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy29 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Te-am anuntat, se vede chiar si in poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Se vede clar in screenshot cand ti-am zis ca testez sistemul de war, esti penibil =))))))) oricum nu mai dau importanta acestui subiect, cam penibil sa-ti deschizi server de samp cu nume de program de inregistrare "FRAPS" =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemMoNV2 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Mai ai nevoie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy29 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Salut, l-am gasit pe redbull dar normal ca mai e nevoie, da-mi un pm. Pana la urma am zis ca recrutez team. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefano Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Acum 4 ore, Wildo a spus: Nu recomand, m-am bagat in proiect cu el, zise ca e destul de ok gm-ul iar peste noapte ma trezesc cu datele schimbate + un mesaj de genul =))) cam nesimtire zic eu, macar daca ma anuntai dinainte, oricum nesimtire mare in romania. Detin un gamemode ce are la baza framework-ul de job-uri de la bigzone / og-times, ceea ce l-a facut pe baiatu nostru sa creada ca gm-ul este la baza un bigzonar =))))) cand de fapt e un saints optimizat. Succes cu recrutarea, poate gasesti vreun prost bigzone nu tot de la saints a plecat? Doamne ajuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy29 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Nu stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts