Gabriel03 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Salutare tuturor! Eu sunt Gabriel03 ( sau CTMBeast ), nu sunt cunoscut aici insa am mai fost activ pe alte forumuri de sa-mp unde am contribuit cu ce am putut. Mai ales pe .ro Astazi vreau sa va prezint un gamemode facut de la 0 de mine. Acesta are urmatoarele sisteme: Login/Register system Sistem Admin/Helper pe iteratori ( chaturi, /vspawn, /vre, /check, /spawn, /anno, /fly, /grant care este un fel de /setadmin si /sethelper pe Dialog pt Admin 5+ ) Language system Sistem joburi ( in constructie, momentan doar se incarca text3d-urile si pickupurile + /jobs ) Sistem de ore active Masinile cu engine/lights manual ( /engine, /lights sau 2 / ALT ) Sistem Payday Cateva poze cu ce am facut pana acum: https://imgur.com/a/hRlguxy O sa revin cu updateuri in acest topic asa ca daca vreti sa vedeti cum evolueaza sa fiti atenti aici. Cand o sa fie terminat o sa il fac public pentru ca acesta o sa fie un ultim proiect pe care o sa il fac ca scripter pe SA:MP deoarece o sa imi continui activitatea ca Web Developer ( In viitor o sa fac un panel de la 0 securizat pe care o sa il fac public ) Blue 1 Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hall of Flame🔥 577777 Posted April 16, 2020 Hall of Flame🔥 Share Posted April 16, 2020 Scoate warns de la admin info si pune la general sau ceva, ca trb si jucatorul sa vada cate warnuri are, nu? In rest, success. essex 1 Not So Zen SRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 5 hours ago, Alexandru1337 said: Scoate warns de la admin info si pune la general sau ceva, ca trb si jucatorul sa vada cate warnuri are, nu? In rest, success. Corect. Nu mi-am dat seama. Mersi de feedback! Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuAdrianRO Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Gamemode 100% facut de la 0 si de un scripter original. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 NEW UPDATE 17.04.2020 Quote Versiunea 0.1.2Adaugat sistem de case ( /spawnchange /rentroom /unrentroom ) Am pus Warns la /stats si am adaugat Job Am upgradat mysql la R39-6. Optimizate sistemele ( Folosind threading ) Daca esti admin si pui un checkpoint pe mapa te teleporteaza acolo Cand cumperi ceva de la un vending machine iti ia din cash Am adaugat logo + username cu id deasupra. Am adaugat jobul 'Pizza Boy'. Am finalizat sistemul de joburi ( /getjob | /quitjob | /work | /jobs ) Am imbunatatit sistemul de limbaj. Am creat un sistem optimizat de intrare in case ( se verifica doar casele pe care poti sa le vezi ca sa intri ) Chatul acum este local. ( doar playerii care sunt la o distanta de maxim 30 metri o sa iti vada mesajele) Daca un admin sau helper scrie pe chat numele o sa apara cu rosu. Rezolvata o problema cu chatul. Textul la /fly pus pe GameText A fost adaugat delay la intrarea in case pentru a reduce lagul pe viitor. Rezolvate cateva buguri: Am adaugat un timp minim pe care trebuie sa il faci la job ( 10 secunde ). Am rezolvat un bug care iti dadea kick cand foloseai un vending machine. A fost rezolvat un bug cu /rentroom si /spawnchange. Rezolvat un bug cu culorile in chat. La jobul Pizza Boy mi-a dat instant mesajele deoarece am doar o casa. In updateul viitor o sa fie mai multe case. Cateva imagini: https://imgur.com/a/t1LJ8V4 -> le pun pe imgur pentru ca se incarca greu pe forum. Blue and Rusu Fernando FernyZU 1 1 Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 7 hours ago, LiviuAdrianRO said: Gamemode 100% facut de la 0 si de un scripter original. Felicitari Mersi! Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Rusu Fernando FernyZU Posted April 17, 2020 Retired Share Posted April 17, 2020 Frumos, succes cu el in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 8 hours ago, Rusu Fernando FernyZU said: Frumos, succes cu el in continuare! Mersi! Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedoo Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel03 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 36 minutes ago, Kedoo said: bv Mersi! Web Developer petregabriel.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts