netiK Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Ma plictiseam intr-o zi si am zis sa vad ce comunitati sunt in Romania .. am dat de aceasta si m-am gandit sa fac urmatoarele creatii: keNN. and denis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator keNN. Posted April 10, 2018 Administrator Share Posted April 10, 2018 Super! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Alatura-te grupului nostru de Discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICristian Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Woww Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASULdinMÂNECĂ Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Genial, keep work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucagfx Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 sa zicem ca-s ok pentru inceput Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Adrian^ Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Cred ca esti la inceput da no. sa-ti dau niste sfaturi chiar daca nici eu nu am mai lucrat in ps de vre-o 5-6 luni Borderele punele pe negru.. Ti-as Spune sa pui un stroke mic pe text-ul alb cu oppacity 20%-30% pe un gri. Cu Placere Link to comment Share on other sites More sharing options...
netiK Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 Nu sunt la inceput , mersi de sfat.. faza cu borderu o sa incerc sa o iau in considerare dar cea cu stroke-urile nu mai pun demult. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Update: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Young Crooi Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Frumoase !! <embed src="http://laradio.ml/player1"width="280" height="480"></embed /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
COX Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Nu știu de ce n-aleg persoanele din acest topic să fie sincere cu tine, probabil au căutat un post în plus, nimic mai mult. Lucrările tale nu sunt nici măcar mediocre, ținând cont că ești GFX Leader, trebuie să ai o experiență mai mare față de restul colegilor tăi. Combinația culorilor nu este una bună, textul tău secundar este mult prea mare și se apropie foarte mult de textul principal, border pus aiurea, încearcă să-l pui negru sau chiar să nu-l mai pui dacă tot alegi să faci ceva default de nivelul unui începător. Poziția textului este una foarte slabă, îți recomand urmărirea unor tutoriale.Momentan nu ești demn de funcția pe care o ai în momentul de față. Fresh and L1on 3 GFX Designer - Leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1on Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Nu știu de ce n-aleg persoanele din acest topic să fie sincere cu tine, probabil au căutat un post în plus, nimic mai mult. Lucrările tale nu sunt nici măcar mediocre, ținând cont că ești GFX Leader, trebuie să ai o experiență mai mare față de restul colegilor tăi. Combinația culorilor nu este una bună, textul tău secundar este mult prea mare și se apropie foarte mult de textul principal, border pus aiurea, încearcă să-l pui negru sau chiar să nu-l mai pui dacă tot alegi să faci ceva default de nivelul unui începător. Poziția textului este una foarte slabă, îți recomand urmărirea unor tutoriale. Momentan nu ești demn de funcția pe care o ai în momentul de față. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts