Lexii Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Username: LexiiProblema întălnită: întâmpin o problema la include-ul postat de Dennis12 cel de Halloween de acum 1 anDetalii despre problemă: după ce dau /starthalloween pot apasă tasta Y oriunde și îmi va pune un obiect găsit, alta problema ar fi ca nu se salvează în baza de date obiectele unul câte unul, se salvează după ce colectezi toate obiectele, nu mereuCe ai încercat să faci înainte să postezi?: am încercat multe posibilități de rezolvare, dar fără rezultateCod sursă (recomandat pastebin.com) :nu știu ce cod ar trebuii sa las, spuneți-mi în comentarii. Alte detalii: mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexii Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Link de la include: https://pastebin.com/9JRniDt4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seranoff Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Acum 11 ore, Lexii a spus: Username: LexiiProblema întălnită: întâmpin o problema la include-ul postat de Dennis12 cel de Halloween de acum 1 anDetalii despre problemă: după ce dau /starthalloween pot apasă tasta Y oriunde și îmi va pune un obiect găsit, alta problema ar fi ca nu se salvează în baza de date obiectele unul câte unul, se salvează după ce colectezi toate obiectele, nu mereuCe ai încercat să faci înainte să postezi?: am încercat multe posibilități de rezolvare, dar fără rezultateCod sursă (recomandat pastebin.com) :nu știu ce cod ar trebuii sa las, spuneți-mi în comentarii. Alte detalii: mulțumesc! Deci nu am inteles cand apesi tasta y chiar daca nu te aflii langa un obiect iti zice ca si cum l-ai colectat?, posteaza comanda te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexii Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 43 minutes ago, Seranoff said: Deci nu am inteles cand apesi tasta y chiar daca nu te aflii langa un obiect iti zice ca si cum l-ai colectat?, posteaza comanda te rog Da, asa îmi zice, https://pastebin.com/9JRniDt4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaoSs07 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nu stiu ce fel de gamemode ai tu dar as incepe de la linia if(GetPVarInt(playerid, "hHouse") != -1 && halloweenStarted[playerid] == true && takenHouse[playerid][GetPVarInt(playerid, "hHouse")] == false) Dupa care as rescrie toata tampenia asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexii Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 53 minutes ago, HaoSs07 said: Nu stiu ce fel de gamemode ai tu dar as incepe de la linia if(GetPVarInt(playerid, "hHouse") != -1 && halloweenStarted[playerid] == true && takenHouse[playerid][GetPVarInt(playerid, "hHouse")] == false) if(GetPVarInt(playerid, "hHouse") != -1 && halloweenStarted[playerid] == true && takenHouse[playerid][GetPVarInt(playerid, "hHouse")] == false) Dupa care as rescrie toata tampenia asta Folosesc burned, iar acest include este făcut de @Dennis12, care când i-am cerut ajutorul mi-a dat seen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager L0K3D Posted October 29, 2019 Manager Share Posted October 29, 2019 Fa debug-uri la orice si vezi unde sunt probleme. Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaoSs07 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 46 minutes ago, Lexii said: Folosesc burned, iar acest include este făcut de @Dennis12, care când i-am cerut ajutorul mi-a dat seen... Trebuie adaptat pentru burned, Incepe de la linia de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lycser Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Incearca cu IsPlayerInRangeOfPoint, si verifica daca se afla la coordonatele de intrare in casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 On 10/29/2019 at 2:02 PM, HaoSs07 said: Nu stiu ce fel de gamemode ai tu dar as incepe de la linia if(GetPVarInt(playerid, "hHouse") != -1 && halloweenStarted[playerid] == true && takenHouse[playerid][GetPVarInt(playerid, "hHouse")] == false) if(GetPVarInt(playerid, "hHouse") != -1 && halloweenStarted[playerid] == true && takenHouse[playerid][GetPVarInt(playerid, "hHouse")] == false) Dupa care as rescrie toata tampenia asta vai de pula mea ce limbaj e asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts