cezzeuN1 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Username: cezzeuN1 Ce recrutezi?: scripter doritor sa se dezvolte si sa invete cat mai mult Ce oferi în schimb: host, seriozitate si longevitate Detalii de contact: discord: cezzeu#5782 astept mesaj de la scripterii care vor sa se afilieze cu comunitatea UDP Romania cu dorinta de a creea un server bun de SA:MP de durata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinalut Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Mă bag eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twiti Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Thiss#8258 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzeuN1 Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 Acum 3 ore, Pinalut a spus: Mă bag eu Astept sa lasi aici un discord sau sa imi dai tu direct add, sa discutam acolo. Acum 8 minute, Thiss a spus: Thiss#8258 Ti-am dat add. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzeuN1 Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 (edited) La 27.10.2019 la 1:49, cezzeuN1 a spus: Username: cezzeuN1 Ce recrutezi?: scripter doritor sa se dezvolte si sa invete cat mai mult Ce oferi în schimb: host, seriozitate si longevitate Detalii de contact: discord: cezzeu#5782 astept mesaj de la scripterii care vor sa se afilieze cu comunitatea UDP Romania cu dorinta de a creea un server bun de SA:MP de durata. UPPPP, anuntul este in continuare valabil, caut un scripter care sa isi asume responsabilitatea de a face parte dintr-un staff matur. Avem parteneriat cu o firma de host, deci nu va fi acesta o problema, comunitatea este udpromania.ro, server-ul se va numii rpg.udpromania.ro, numarul de sloturi poate varia in functie de atentia pe care server-ul o va capata inainte de lansare. Planuiesc deschiderea sa fie in iarna aceasta. Numar de sloturi posibil minim sa fie de 250 sau chiar mai mult. Astept mesaj pe discord de la scripteri priceputi, dedicati si interesati sa evolueze impreuna cu server-ul. Comunitatea este infiintata de mult timp, suntem remarcati pentru seriozitatea de care am dat dovada pe partea CS:GO-ului. Am decis sa ne extindem totusi si pe SA:MP daca tot avem posibilitatea. Edited October 28, 2019 by cezzeuN1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksandruAdv Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 AleksandruAd#9178, redeschis kniferz care a fost 100/100, astept pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwEnZyAdv Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 pm TwEnZyAdv#9618 Error 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts