Mentosan Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 1 minute ago, Adryan said: are, pentru că majoritatea spun că b-hood e cel mai de cacao server, dar majoritatea le copiați sistemele. Dacă edison nu venea cu ideea asta, nici tu nu veneai cu ideea să copiezi sistemul. exact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 On 9/27/2019 at 5:08 AM, Adryan said: are, pentru că majoritatea spun că b-hood e cel mai de cacao server, dar majoritatea le copiați sistemele. Dacă edison nu venea cu ideea asta, nici tu nu veneai cu ideea să copiezi sistemul. poate el in persoana n-a zis ca b-hood e de cacat. Cui dracu ii pasa cine a facut sistemul ala primul, l-am facut si eu ca pur si simplu mi-a placut ideea https://www.youtube.com/watch?v=XV3-TLR03gI&t=7s MihaiADV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiADV Posted September 27, 2019 Author Share Posted September 27, 2019 1 oră în urmă, Adryan a spus: are, pentru că majoritatea spun că b-hood e cel mai de cacao server, dar majoritatea le copiați sistemele. Dacă edison nu venea cu ideea asta, nici tu nu veneai cu ideea să copiezi sistemul. Bai vere ai fumat ceva?! Ce treaba are sistemu meu cu faza ca b-hood e de cacat, am zis eu ca e de cacat? Ce legatura am eu cu cei care au zis ca b-hood e de cacat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AccountDeleted Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 bravo. P.S e un sistem simplu in maxim 15 minute e gata doar sa ai facute pick-up pozitionate. voiam sa il fac eu dar nu am timp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 17 minutes ago, Reset said: bravo. P.S e un sistem simplu in maxim 15 minute e gata doar sa ai facute pick-up pozitionate. voiam sa il fac eu dar nu am timp... il fac eu in locul tau numa taci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adryan Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Acum 4 ore, MihaiADV a spus: Bai vere ai fumat ceva?! Ce treaba are sistemu meu cu faza ca b-hood e de cacat, am zis eu ca e de cacat? Ce legatura am eu cu cei care au zis ca b-hood e de cacat Nu am zis că tu :)' Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts