SC0TT Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Username:DinicoProblema întălnită:Ai scris parola incorectaDetalii despre problemă:am gm burned edit 75% b-hood il am de pe forumu asta @QwertyAdvCe ai încercat să faci înainte să postezi?:sa schimb parola la phpmyadmin si am puso pe cea noua in gm si tot la fel Cod sursă:si imi apare asta in mysql_log https://pastebin.com/RvdVxn3wAlte detalii:nush ajutati-ma add pe discord ScoTT || UCT#7853 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Acum 22 ore, DINICO a spus: Username:DinicoProblema întălnită:Ai scris parola incorectaDetalii despre problemă:am gm burned edit 75% b-hood il am de pe forumu asta @QwertyAdvCe ai încercat să faci înainte să postezi?:sa schimb parola la phpmyadmin si am puso pe cea noua in gm si tot la fel Cod sursă:si imi apare asta in mysql_log https://pastebin.com/RvdVxn3wAlte detalii:nush ajutati-ma add pe discord ScoTT || UCT#7853 Nu ai conectat bine baza de date. Verifica sa fi pus ip-ul de la baza corect, respectiv user-ul si parola. Uita-te sa fi urcat baza de date zp_hid.... in php Edited August 5, 2019 by Wildo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroWy Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 nu ai introdus datele corecte de conectare la mysql. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabu Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Nu ai conectat bine baza de date cu gamemode-ul ! Uita-te la mysql_connect si vezi daca ai datele trecute bine ! YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Așteptăm jucatorii de PUBG Mobile și pe serverul de Discord PUBG Mobile România! Join PUBGM România Respectă și vei fi respectat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyBVG Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Cauta in gamemode conectarea dintre gamemode si baza de date, verifica datele, corecteaza-le daca este cazul, dupa care recompileaza gamemode-ul si vezi daca modificarea a functionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Problema a fost rezolvată. Topic închis! Respecta si vei fi respectat. BigInt Pawn: Pacman C++: Snake C++: Minesweeper C++: mattbb.cash leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts