qSorin Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Salut leaks.ro , as dorii si eu baza de date de la panelu wcode #9 daca o are cineva va rog sa mi-o dati si mie ! o zi/noapte buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani3l. Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ai aici tot panelul cu tot cu baza de date, in caz ca nu iti merge linkul de la zippyshare incearca sa intri de pe un proxy online. qSorin and Motarela 2 Sunt de moda veche | Inca mai cred in respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksandruAdv Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Niste palmi, pumni nu? ba tu te auzi? parca noua ne-ar pasa, fuck yourself. BBGaming and qSorin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Acum 2 minute, AleksandruAdv a spus: Niste palmi, pumni nu? ba tu te auzi? parca noua ne-ar pasa, fuck yourself. Esti in sectiunea de cereri, daca nu ai legatura cu cererea, nu posta. qSorin 1 Respecta si vei fi respectat. BigInt Pawn: Pacman C++: Snake C++: Minesweeper C++: mattbb.cash leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
qSorin Posted July 29, 2019 Author Share Posted July 29, 2019 8 hours ago, Dani3l. said: Ai aici tot panelul cu tot cu baza de date, in caz ca nu iti merge linkul de la zippyshare incearca sa intri de pe un proxy online. Multumesc mult ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Flint Posted February 8, 2021 Retired Share Posted February 8, 2021 Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts