GiovaniVrt Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Username-ul tau: QVrt Username-ul celui reclamat: Uzzi Detalii: User-ul respectiv, a precizat cum ca ar fii scripter dar defapt este un mare tepar, Eu l-am contactat crezand ca este scripter iar al a spus ca este apo i-am transferat 79 de lei pentru a imi creea un gamemode apoi nu m-am ales cu nimic. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): Alte precizări: Propun ca userul respectiv să fie sancționat deoarece poate da tepe si altor persoane de pe Leaks.ro cum mi-a facut mie aștept alte păreri ale membrilor, Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartfatkid Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 nepoate, ai uitat sa precizezi ca tu m-ai confundat cu fanul meu, Uzzi25 care e scripter de samp, iar eu UzziAdv.. ba copchile, pastreaza reclamatia pentru tine si familia ta bai, ca tu traiesti aci pe forum si in comunitatea de samp, eu nu am mai treaba cu asa cv, sa iau si ban pe forum, reputatie naspa, nu ma mai joc nimic, n-am treaba, te-am pupat copil inconstient neinsufletit care nu stie sa citeasca uzzi25 / uzziadv.. E VREO DIFERENTA ?! Wildo, GiovaniVrt, Dennis12 and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiovaniVrt Posted June 24, 2019 Author Share Posted June 24, 2019 1 minute ago, Uzzi said: nepoate, ai uitat sa precizezi ca tu m-ai confundat cu fanul meu, Uzzi25 care e scripter de samp, iar eu UzziAdv.. ba copchile, pastreaza reclamatia pentru tine si familia ta bai, ca tu traiesti aci pe forum si in comunitatea de samp, eu nu am mai treaba cu asa cv, sa iau si ban pe forum, reputatie naspa, nu ma mai joc nimic, n-am treaba, te-am pupat copil inconstient neinsufletit care nu stie sa citeasca uzzi25 / uzziadv.. E VREO DIFERENTA ?! Bafta KentL and GiovaniAdv 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 (edited) Acum 3 ore, Uzzi a spus: nepoate, ai uitat sa precizezi ca tu m-ai confundat cu fanul meu, Uzzi25 care e scripter de samp, iar eu UzziAdv.. ba copchile, pastreaza reclamatia pentru tine si familia ta bai, ca tu traiesti aci pe forum si in comunitatea de samp, eu nu am mai treaba cu asa cv, sa iau si ban pe forum, reputatie naspa, nu ma mai joc nimic, n-am treaba, te-am pupat copil inconstient neinsufletit care nu stie sa citeasca uzzi25 / uzziadv.. E VREO DIFERENTA ?! ba coaie da mai taci in pul@ mea sa-mi bag de nu mi-am luat mare cringe la asta cu "nepot" ba coaie nush cine te vezi de zici la toti nepoti plm ca nici 7 clase n-ai probabil sau chiar de ai tu 18 ani ai fost crescut cu primatele si cimpanzeii ba smr eu cand vad asemenea prosti dc ai mai zis ca faci gm daca nu estii uzzi 25 ala plus faza cu Anglia stai linistit ca ipu tau zice altceva cel mai probabil, plus te-ai imbogatit cu banii aia sau te duci sa iti cumperi ceva pe samp. FUCK OFF. Edited June 24, 2019 by Fresh Dennis12 and GiovaniVrt 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwEnZyAdv Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Am inteles-o si pe asta... Fresh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezeNtrix Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 băi băiatule ești rupt de foame, te dai șmecher că ai bani și chestii și te înjosești pt 79 de lei mă vai de capul și de zilele de tale. dacă tot țineai că nu ești uzzi25 cum căuta omul îi dădeai banii omului înapoi sau îi ziceai din start că nu ești tu persoana pe care o caută. jalnic ce ai făcut. GiovaniVrt and Dennis12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartfatkid Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 ba, copii sarmani de-si baga alocatiile in jocuri si nu profita de copchii nestiutori.. Fresh, Dennis12, pnndzxreal and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezeNtrix Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 1 minute ago, Uzzi said: ba, copii sarmani de-si baga alocatiile in jocuri si nu profita de copchii nestiutori.. lasă că tu ești mai presus că profiți de ei vai de morții tăi, băi ești vai de pula ta. nu te văd bine în viitor GiovaniVrt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 1 oră în urmă, Uzzi a spus: ba, copii sarmani de-si baga alocatiile in jocuri si nu profita de copchii nestiutori.. profiti de copii nestiutori hai ca esti destept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 (edited) Ce de gunoaie mor.... v-ati fute si mama in gura pentru 70 de lei ba marocanilor baga-v-as pula pe gat, da totusi prost e ala ce munceste nu ala care fura Edited June 25, 2019 by Wildo pnndzxreal, Error and GiovaniVrt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts