L1on Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Frumos denis. and Royal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyw0w Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 vad doar ca faci Color Correction, dar e o ramura foarte mica a grafici. try adobe illustrator, pe vremea mea erai Designer daca faceai bannere gen: uite o creatie geniala: http://i.imgur.com/ou5viOa.png incearca sa faci lucruri mai interesante, nu doar CC. denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuri Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Slabe, mie nu-mi place sincer. Sunt slabe *disgusting* Mai ai de lucrat denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yko2k17 Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Sunt faine, dar foloseste si alte bordere. denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1on Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Slabe, mie nu-mi place sincer. Sunt slabe *disgusting* Mai ai de lucrat bruh, o sa o ia ca pe un hate, nu sti ca te exprimi incat sa o ia ca pe un sfat denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepas Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Frumoase denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis. Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Frumos vad doar ca faci Color Correction, dar e o ramura foarte mica a grafici. try adobe illustrator, pe vremea mea erai Designer daca faceai bannere gen: uite o creatie geniala: http://i.imgur.com/ou5viOa.png incearca sa faci lucruri mai interesante, nu doar CC. Intersant. Nu fac altceva pt ca nu le folosesc pur și simplu, și să le fac doar ca să le prezint într-un portofoliu pe un forum nah Slabe, mie nu-mi place sincer. Sunt slabe *disgusting* Mai ai de lucrat Dacă mi-o spunea altcineva poate o luam altfel Sunt faine, dar foloseste si alte bordere. Mersi, voi folosi și alte bordere :) Frumoase Mulțumesc ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyw0w Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 poti sa castigi bani frumosi din Design, eu in locul tau m-as mai gandi. denis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts