Jump to content

saferpg.ro - Because we love green!


HypCosmin
 Share

Recommended Posts

Salut,   - În data de 1 Aprilie 2019 s-a deschis o nouă comunitate de gaming care se bazează în mare parte pe jocul San Andreas Multiplayer, în momentul de faţă încă se lucrează la server pentru a realiza un gamemode stabil şi pot spune că este şi unul unic. Până la marea deschiderea a serverului de San Andreas Multiplayer vă punem la dispoziţie forumul nostru care rulează pe o versiunea de la IP.Board şi care are un design unic şi plăcut (din punctul meu de vedere), deasemnea conducerea acestei comunităţii este în căutare de moderatori pentru forum şi de beta testers pentru viitorul server de San Andreas Multiplayer, pentru mai multe informaţii vă aşteptăm pe forumul nostru.  

* Nume comunitate: saferpg.ro - Because we love green!

* Link către forum: https://forums.saferpg.ro

* Link către prezentarea viitorului server: http://forums.saferpg.ro/index.php?/topic/103-beta-version-%C5%9Fi-informa%C5%A3ii-despre-server/

* Link către topicul cu 'Recrutăm staff': http://forums.saferpg.ro/index.php?/topic/101-suntem-%C3%AEn-c%C4%83utare-de-staff/#entry106  

 

** Vă mulţumim pentru înţelegere... a da, vreau să vă mai spun că fondatorul acestui proiect este ElFoxina/Hyper cel care a avut în 2010-2012 saveG şi SZONE.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

La 10.04.2019 la 11:55, sh4rosky a spus:

de la ce tema ati inceput? seama putin cu tema b-hood carbon editata de @Shanony

Tema este editată de mine, este inceput de la un global-gaming de pe net. Maintitle-ul seamă cu tema b-hood veche. Nu recomand pe Cosmin, este un țepar i-am făcut forumul si a doua zi..mi-a scos accesul de pe forum cât și din FTP/Cpanel.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...