BOMBARDIER Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Ce ba 150 euro? Pentru lolianu 200 euro minim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedoo Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 doar panel-ul face 150e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 (edited) Acum 1 oră, nzKo0kie a spus: Nu consider ca ar da cineva aproximativ 700 de lei pe un panel, o tema si un gamemode avand in vedere ca serverele de samp noi in romania nu au nici macar 150 de playeri si nu produc nimic, mai bine 10g decat un server de sa:mp, oricum, gamemode-ul si panelul sunt foarte optimizate si stabile, daca sunteti dispusi sa cumparati aceste produse, nu regretati la calitate, succes cu vanzarea! cumpara cine vrea sa faca ceva serios, de aia si e acest pret. mersi Edited March 19, 2019 by LolyAdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 Acum 1 oră, BOMBARDIER a spus: Ce ba 150 euro? Pentru lolianu 200 euro minim. Acum 32 minute, Kedoo a spus: doar panel-ul face 150e adevarat zici, cu reducere chiar up Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwEnZyAdv Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Cam scump, recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerryCo Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Succes Loly vtm la vanzare, gamemode-ul este bine optimizat, nu am ce comenta, panel-ul daca nu locuiai in Romania luai bani frumosi pe el. Dani3l2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AccountDeleted Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 =))) cea mai mare comunitate din romania, pune gm pe net? vai de pl voastra l-ati prostit cumva pe Tukson sa fie web la voi. Dani3l2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted March 19, 2019 Author Share Posted March 19, 2019 Acum 3 ore, JerryCo a spus: Succes Loly vtm la vanzare, gamemode-ul este bine optimizat, nu am ce comenta, panel-ul daca nu locuiai in Romania luai bani frumosi pe el. te pup Acum 4 ore, TwEnzY.VALOARE a spus: Cam scump, recomand pup Acum 3 ore, Reborn a spus: =))) cea mai mare comunitate din romania, pune gm pe net? vai de pl voastra l-ati prostit cumva pe Tukson sa fie web la voi. ce treaba are comunitatea cu munca noastra? Am depus o munca, eu si Tukson si am decis sa o vindem si altora. Nu are fix nicio treaba comunitatea cu vanzarea. Inteleg suferinta, spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreflA Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Se vede mana lui tukson dar mi se pare cam mult pretul pe care il ceri. Sper sa il vinzi Up + recomand LolyAdv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted March 20, 2019 Author Share Posted March 20, 2019 sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts