Elkes Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Username: Elkes Vârstă: 18 ani. Ce recrutezi?: Recrutez un scripter pentru un viitor proiect. Am nevoie de un scripter foarte bine priceput. Ce oferi în schimb: Bani, scripterul va fi platit lunar sau depinde cum stabilim. La inceput o sa fie platit de mine apoi cea mai mare parte din donatii va merge la el. Detalii de contact: PM aici,reply sau pe discord Elkes#0656 Alte precizări: Nu vreau sa veniti cu orice edit sau ceva prostie de gm. Vreau ceva de calitate si unic, suma investita o sa fie undeva la 100-120 de euro. O sa cumpar host-uri de calitate, panel wcode sau ceva mai bun daca gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Discordul meu - L0K3D#7361 Te pot ajuta in legatura cu gamemode-ul (+ servicii), panel-ul si host (bun). Suntem o echipa care iti putem oferi cele dorite de tine. Leonard, Matt and Dani3l. 3 Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkes Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 Acum 37 minute, L0K3D a spus: Discordul meu - L0K3D#7361 Te pot ajuta in legatura cu gamemode-ul (+ servicii), panel-ul si host (bun). Suntem o echipa care iti putem oferi cele dorite de tine. Nu-ți pot da add pe discord, da mi tu și discutam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired ASGOOD Posted March 8, 2019 Retired Share Posted March 8, 2019 Discord: ASGOOD#8460, add daca platesti Dani3l. 1 ASGOOD#8460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Recomand @L0K3D, @Leonard. Respecta si vei fi respectat. BigInt Pawn: Pacman C++: Snake C++: Minesweeper C++: mattbb.cash leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkes Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 1 oră în urmă, ASGOOD a spus: Discord: ASGOOD#8460, add daca platesti Da-mi pm cu niște proiecte de ale tale si add pe discord Elkes#0656 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QwertyAdv Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 La 08.03.2019 la 11:46, Elkes a spus: Username: Elkes Vârstă: 18 ani. Ce recrutezi?: Recrutez un scripter pentru un viitor proiect. Am nevoie de un scripter foarte bine priceput. Ce oferi în schimb: Bani, scripterul va fi platit lunar sau depinde cum stabilim. La inceput o sa fie platit de mine apoi cea mai mare parte din donatii va merge la el. Detalii de contact: PM aici,reply sau pe discord Elkes#0656 Alte precizări: Nu vreau sa veniti cu orice edit sau ceva prostie de gm. Vreau ceva de calitate si unic, suma investita o sa fie undeva la 100-120 de euro. O sa cumpar host-uri de calitate, panel wcode sau ceva mai bun daca gasesc. Scripter Adv la dispozitia ta si o pot demonstra. qwerty1337.cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Leonard Posted March 13, 2019 Administrator Share Posted March 13, 2019 La 08.03.2019 la 15:22, Matt a spus: Recomand @L0K3D, @Leonard. Momentan gamemode-ul e in progres Recomand @L0K3D daca vrei calitate. L0K3D 1 www.liberty.mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyled Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts