Mentosan Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Username:Stefan Mentosan Vârstă: 17 Ce recrutezi?: Persoana care sa ne mai ajute cu putini banuti. Ce oferi în schimb: Comunitate serioasa, poate veni ca fondator. Detalii de contact: PM. Alte precizări: rpg.ruleplay.ro/panel.ruleplay.ro , panel si gm de la 0 host cumparat de la gazduire cu 1000 sloturi am pus 150 deocamdata. Am si eu niste bani pentru promovari, dar nu strica niciodata ceva in plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 e unic, așa să fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regeletau Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Acum 12 minute, AndreiAdv a spus: e unic, așa să fie. Bine panel-ul e facut de sinner, nu a zis baiatul ca este totul facut de mine, de la 0. da este facut de sinner, dar este undeva pe net, il are 100 de persoane, este unul dintre cele mai bune panel-uril din samp-ul romanesc acest panel ca sa sti _________________________________________________ | _________ | | | / /| |\ | / \ | | | / / | | \ | | | | |/ / | | \ | | | | |\ | | \ | | _____ | | | \ | | \ | | \ | | | \ | | \ | | | | | | \ | | \| \_________/ | |_______________________________________________| Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTEANuadv Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 E bun da eu tot nu înțeleg cum plm a ajuns la tine sau chiar pe net? )) https://olteanuadv.win/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 Nu e pe net nimic.. K1ng esti cretin ? cum sa fie pe net si de unde pana unde sa il aiba 100 persone il are 3 persoane Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaoSs07 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 La 24.02.2019 la 9:33, K1nG a spus: Bine panel-ul e facut de sinner, nu a zis baiatul ca este totul facut de mine, de la 0. da este facut de sinner, dar este undeva pe net, il are 100 de persoane, este unul dintre cele mai bune panel-uril din samp-ul romanesc acest panel ca sa sti A venit primavara si ai facut gratar cu sobolani ? Vezi poate inca ti e somn. Mentosan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 Chiar acum, HaoSs07 a spus: A venit primavara si ai facut gratar cu sobolani ? Vezi poate inca ti e somn. La 23.02.2019 la 23:19, AndreiAdv a spus: e unic, așa să fie. unde am zis eu ca e unic esti batut in cap ? ba acu 2 ani era unic pana ce nu venea domnu.. am lasat aia acolo la caterinca da am sters o ca vad ca sar copii cu gura pe mine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regeletau Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Acum 4 ore, HaoSs07 a spus: A venit primavara si ai facut gratar cu sobolani ? Vezi poate inca ti e somn. Nu-ți înțeleg umorul _________________________________________________ | _________ | | | / /| |\ | / \ | | | / / | | \ | | | | |/ / | | \ | | | | |\ | | \ | | _____ | | | \ | | \ | | \ | | | \ | | \ | | | | | | \ | | \| \_________/ | |_______________________________________________| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapphire Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 singurul lucru unic din acest topic sunt eu tr3yw3y and andreiusq 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 (edited) Acum 55 minute, Sapphire a spus: singurul lucru unic din acest topic sunt eu hai sa ne futem T/C astept Edited February 26, 2019 by Mentosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts