Jump to content

Resursele.ro - Blog de știri și forum


Oprea
 Share

Recommended Posts

cropped-dtezhfg-1.png

 

info.png

Informații proiect

Proiectul Resursele.ro constă în două site-uri web. Primul site web este pe platforma Wordpress și are ca activitate principală "blog de știri", iar cel de al doilea site web constă într-un forum despre ajutor, resurse și informații despre jocuri, web developement și așa mai departe.
Activitatea cu site-ul web ce deține platforma IPB4 am început-o în 10 martie 2018, deși am întâmpinat dificultăți majore legate de activitate și de echipă, nu ne-am oprit din a ne continua proiectul, astfel pe data de 30 ianuarie 2019 am publicat primul articol pe noul site de știri.

 

add-group.png

Locuri disponibile în echipă și ce rol vei avea

Forum(https://forum.resursele.ro)

Moderator - se ocupă cu moderarea postărilor(mutare, ștergere, aprobare) în raport cu regulamentul forumului cât și cel al categoriei respective; sancționează utilizatorii; Moderatorii vor avea în parte anumite categorii față de responsabilitatea moderatorilor globali;
Designer - se ocupă cu organizarea categoriei ce reprezintă design-ul, ajută membrii forumului respectând regulamentul, ajută administrația în legătură cu design-ul forumului dar și a blogului de știri;
Moderator global - are acces la totalitatea acțiunilor de moderare a conținutului de pe forum și asupra conturilor raportate. Se poate ajunge la Moderator global doar prin activitate ca Moderator.
În viitor vor fi adăugate și alte funcții față de cele prezentate mai sus.

News Blog(https://resursele.ro)

Autor articole - postează articole noi, poate edita alte articole;
Editor/Moderator - poate edita/adăuga categorii noi, poate organiza categoriile și are funcțiile asemănătoare cu ale autorilor de articole;
Manager - funcții de organizare a echipei, a categoriilor și paginilor blogului.;
Noi funcții vor fi adăugate pe viitor.

 

group.png

Povestea noastră

Totul a început în anul 2017, în luna martie având ca scop informarea tuturor celor care ne accesează site-ul cu o multitudine de informații din orice domeniu. Pe atunci, am început să oferim aceste informații pe o platformă de "forum" unde am reușit să strângem o multitudine de informații din orice domeniu. La începutul acestui an(2019) am dorit să schimbăm aspectul, dar n-am renunțat la forum, acesta a fost mutat pe https://forum.resursele.ro și e liber accesibil pentru oricine vrea să îl viziteze. Am ales să folosim pe domeniul principal o alta platformă mult mai accesibilă pentru a posta informații. Pe această platformă doar echipa are accesul la postarea noilor articole, însă utilizatorii pot să ofere recenzii și comentarii despre un articol folositor. Însă forumul va rămâne pentru libera discuție între membrii și echipa acestuia, dar și pentru descărcarea anumitor resurse, dar și ajutorul din partea echipei în raport cu problemele dvs.

 

deal.png

De ce să ne alegi?

Având în vedere că a trecut aproximativ un an de la înființarea acestui proiect, urmând de înființarea unui nou proiect pe lângă primul, ne continuăm activitatea și în anul 2019, cu atingerea unor noi ținte ca de exemplu creșterea traficului și a informațiilor de pe ambele site-uri pe care le deținem. Toate aceste ținte vor fi mult mai ușor de atins doar dacă Dvs. o să vă alăturați echipei noastre. Noi vă oferim siguranța că aceste doua proiecte sunt de termen lung și că vom avea o colaborare deschisă și foarte productivă ca echipă. Vă mulțumesc pentru atenția acordată acestui mesaj.

 

link.png

Link-uri utile

Forum: https://forum.resursele.ro
Blog știri: https://resursele.ro
Pagină Facebook: https://fb.com/Resursele
Pagină Instagram: https://instagram.com/resursele.ro
E-mail: contact@resursele.ro / cristi.oprea1399@gmail.com

Discord: http://discord.gg/YUJ5hux

 

email.png

Contact

Mă puteți contacta lăsând un reply la acest topic, sau pe forum în secțiunea "Mesaje private", dar și la adresele de e-mail menționate mai sus. Aștept părerile Dvs. despre acest proiect și desigur, aștept și sugestiile pe care le aveți în legătură cu acesta.

 

Fondator Cristi Oprea ©Resursele.ro 2018-2019

Edited by Oprea
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Up! 
Dorim să vă anunțăm că ne-am prelungit activitatea pentru următorii 2 ani, și dorim să ne extindem și echipa noastră. Link-uri utile:
Site forum: https://forum.resursele.ro
Informații proiect: https://forum.resursele.ro/topic/190-scopul-acestui-proiect-resurselero/
Informații echipă și atribuțiile fiecăruia: https://forum.resursele.ro/topic/712-echipă-informaţii-despre-funcţii-şi-atribuţiile-lor
Pentru a aplica la un post din echipă, accesează următorul link: https://forum.resursele.ro/staffapplications/

Dacă doriți să ne susțineți, ne-ar ajuta foarte mult un share acestei postări. Vă mulțumim pentru atenție!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...