OLTEANuadv Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Acum 23 minute, Mentosan a spus: Scripting ul nu se invata in cateva luni, + ca ti am dat comanda mai optimizata decat tot gm ul tau, bafta Corect. Îl știu pe loly scripter de dinainte de deschiderea leaks.ro In astea 4 luni, eu zic că a învățat din greșeli. Hai totuși să nu ne batem joc și să dăm cu hate in oameni doar pentru că au avut întrebări, sau nu au știut ceva. Comparativ cu tine și cu qRuby nu ne-am născut perfecți și învățați Din partea mea îl recomand pe Loly in continuare. https://olteanuadv.win/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Acum 1 minut, K1nG a spus: sincer nu am nimic cu floow, nici cu tn, ce am avut cu reborn aia e, dar te dai cine nu esti un sfat de la mn, fii simplu, nu te da mare nu m-am dat cu nimic mai mare fata de altii, mancati prea mult cacat pentru niste cacaturi mai mici ca voi incercand sa aratati niste screen-uri taiate pana la os si fara nicio explicatie. am mai zis, nu trebuia sa va dau importanta de la bun inceput Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Chiar acum, OLTEANuadv a spus: Corect. Îl știu pe loly scripter de dinainte de deschiderea leaks.ro In astea 4 luni, eu zic că a învățat din greșeli. Hai totuși să nu ne batem joc și să dăm cu hate in oameni doar pentru că au avut întrebări, sau nu au știut ceva. Comparativ cu tine și cu qRuby nu ne-am născut perfecți și învățați Din partea mea îl recomand pe Loly in continuare. mari scripteri si astia ce e drept. Ai citit ce-a fost taiat, realitatea este alta, mersi de comentariu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Apropo, qruby ai uitat cand ai plans sa te iau web developer pe la comunitatile unde mergeam sa faci si tu un banut? normal, acum freci cucu. La fel si tu mentosan, aveai putin si ma pupai si in pula sa te propun scripter pe learn-times dar acum da, toti suntem smecheri ca na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 tot eu raman sefu Syntetick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Chiar acum, LolyAdv a spus: Apropo, qruby ai uitat cand ai plans sa te iau web developer pe la comunitatile unde mergeam sa faci si tu un banut? normal, acum freci cucu. La fel si tu mentosan, aveai putin si ma pupai si in pula sa te propun scripter pe learn-times dar acum da, toti suntem smecheri ca na pt ca eram plictisit plodule, acum ce gasesti motive skriptare reborn v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Chiar acum, Mentosan a spus: pt ca eram plictisit plodule, acum ce gasesti motive skriptare reborn v2 hai ca asa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Leonard Posted January 31, 2019 Administrator Share Posted January 31, 2019 Ba valeti, certati-va in alta parte. Topic Closed. Fresh, Syntetick, MihaiADV and 2 others 5 www.liberty.mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 A trecut 6/9 luni de cand sunt dovezile, e o prostie sa va legati de ele. Nu tin partea nimanui, insa daca e sa postez dovezi cu majoritatea din cei ce au comentat aici, nu cred ca va fi nici unul din voi multumit. Nu am nici cea mai vaga idee despre cunostintele lui Loly deoarece nu e treaba mea si nici pe voi nu cred ca ar trebui sa va intereseze. Nu incercati sa creati conflicte, niciodata nu stiti ce va pot aduce ele candva. Nu transformati o problema personala in una publica, motivul e simplu: nobody cares La urmatorul topic de genu, va voi demonstra personal ca nu sunteti mai buni, nu e loc de cearta pe leaks. LolyAdv, Fresh and Dueno 3 Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts