Jump to content

SubnetRO


dOc
 Share

Recommended Posts

O sa incep aceasta prezentare prin a va spune salut la toti si sa va multumesc ca v-ati rapit 5 minute din viata voastra sa cititi aceste randuri Eminesciene.

Pentru inceput vreau sa va spun ca administratia subnet nu doreste sa fie in competitie cu nici-o alta comunitate.Dorim sa facem ceva din pasiune, sa oferim utilizatorilor un mediu cat mai placut, desii suntem bazati pe aceiasi  platforma ce ruleaza deja in cadrul a peste 100.000 de comunitati din Romania.Nu ne axam pe ceva anume, ne axam pe oferirea de suport in toate domeniile de activitate adica ceva in genul acestui forum pe care tocmai stati si cititi acest mesaj.Pentru moment suntem la inceput, deci orice critica este constructiva, indferent daca aceasta este jignitoare sau nu.

In al 2-lea rand vreau / vrem sa va cerem o parere despre aspect-ul forumului, sa stim daca template-ul ( adica tema ) este placuta ochiului si daca mai sunt lucruri ce trebuiesc schimbate.

Iar in incheiere vreau sa va multumesc inca odata pentru ca ati citit aceste randuri si va asteptam cu placere sa cladim un proiect cat mai solid si de durata.

 

Informatii necesare & folositoare:

Forum: https://subnet.ro/

Fondatori: - V!ber  / insane / doc

Gazduire : https://www.mxhost.ro/

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...