CheaTer Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 Username: CheaTer Vârstă: 21 Ce recrutezi?: Persoane care se implica in proiecte si care au o mentalitate cat de cat decenta. Am nevoie de oameni in stare sa modereze un forum. VARSTA MINIMA 16 ani !! Ce oferi în schimb: Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa a unei viitoare comunitati. Detalii de contact: PM Alte precizări: Vreau sa dechid un server de samp, am cunostinte avansate in PAWNO/C#, am un buget destul de mare pentru a investi in proiect, dar am nevoie de oameni care sa se ocupe pe partea de FORUM si PROMOVARE plus TESTARE. PS: Vreau sa imi fac o echipa de maxim 10 persoane care sa facem ceva frumos, daca tu esti in stare si stii ca poti face asta nu ezita sa-mi dai PM. Am fost doxa in a chixuri, acum m-am domesticit, banii nu sunt o solutie sau o caracteristica pentru ceea ce suntem si vrem sa fim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts