Sari la conținut
Utilizator existent? Autentifică-te  

AutentificareSau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Tabel lideri Intră pe discord Grup pe Facebook
× ECHIPA LEAKS ROMÂNIA VĂ UREAZĂ UN AN NOU FERICIT!

Postări Recomandate

Sd0dCPK.jpg

Despre Eureka

Aparitia gm-ului BigZone pe net a fost probabil cel mai de rahat lucru care a putut sa se intample pentru SA:MP, dupa care vine si faza ca S4urik isi spunea scripter, dar fie. Fiecare al doilea newbie, incepe sa scripteze pe BigZone, why? De ce nu mai incepe nimeni sa scripteze pe swaG RPG, Vortex - prima versiunea, rRaport RPG, cu toate ca sunt gamemode-uri din 2009-2012, chiar daca folosesc DINI, pun pariu ca e mai optimizat ca acest rahat. Intentia mea a fost sa incep sa creez un mod de joc stabil, cat de cat optimizat, fiind o baza mai buna pentru incepatori. Totul a inceput pe 01.06.2017, insa din cauza lipsei de timp lucrez cam rar la proiect. Probabil nu e cel mai optimizat, organizat gamemode care exista, insa e o baza mult mai buna decat altele.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Factiuni

image.png.9f1124e82c3c35938de14a25959e790d.png

Factiunile in mare parte sunt gata, doar Taxi Cab Company nu dispune de nici o comanda/sistem. Nu pot spune daca sunt sau nu buguri la factiuni, majoritatea chestiilor le-am testat, insa mereu va ramane ceva ce scapi din privire. Factiunile nu sunt complexe, am creat doar strictul necesar. 

 

Sistemul de war a fost creat in 2017 si poate fi optimizat, a fost facut in graba deoarece timp de o luna trebuia sa termin modul de joc pentru a deschide serverul, insa am ambandonat proiectul din cauza lipsei de timp + era un chin 😊

Joburi

image.png.6e789d1e403608270d756de8f421930b.png

Primul job nu este finisat. Arms Dealer este gata iar Drugs Dealer este acel job standard, /getdrugs intr-o incapere.

 

Vehicule personale

 

 

Gamemode-ul dispune de un dealership si un sistem de vehicule personale bine pus la punct. Am folosit iteratorii pentru al face mai usor de manevrat cand vine vorba de script, totul este dinamic. Un jucator poate avea un numar limitat de masini, limita este setata de catre un administrator (commanda /pset).

Others

Dupa cum am mai spus, scopul acestui gamemode este sa serveasca drept o baza pentru editat, nimic mai mult. Da stiu, nu am facut prea multe in acesti 2 ani, cum s-ar spune,, 'csf, n-ai csf', mereu am fost un lenes 🤣 Daca gasiti buguri, raportatile pe canalul de discord al proiectului, il veti gasi in semnatura mea. 

(!) Daca o sa folositi gamemode-ul, folositi compilerul din folderul Pawno, nu doar include-urile.

Hidden Content

    Reply to this topic to see the hidden content.

 

 

Editat de L0K3D_Hokage

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 minut, nobilzeusAdv a spus:

ahh ce injurati voi bigzoneul dar tot pe el a-ti invatat/scriptat multe =))

Eu personal am inceput sa inteleg ce e aia Pawn editant culori si texte pe swaG RPG, iar cand apareau erori descarcam iar gm-ul, iar editat si ciclul continua multe zile, dupa care am invatat sa caut rezolvari, alte chestii, functii, si tot asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chiar acum, L0K3D_Hokage a spus:

Eu personal am inceput sa inteleg ce e aia Pawn editant culori si texte pe swaG RPG, iar cand apareau erori descarcam iar gm-ul, iar editat si ciclul continua multe zile, dupa care am invatat sa caut rezolvari, alte chestii, functii, si tot asa.

pnm, nu stiu ce asa ura pe bigzone, prima varianta prin 2013 2014,faceti voi aia in anul ala apoi injurati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×