Cuza Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Username:Cuza Problema:Dau la login si cand dau autentificare.. imi apare pagina goala... Imagini/Videoclipuri cu problema:mai jos Cod sursă:Daca puteti sa imi explicati dc face asa va rog Alte detalii: e panel Bladex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tukson Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 (edited) Una din doua. Ori nu este compatibil, ori ai o problema in cod. Dane sursa paginii de login prin intermediul pastebin.com , ca sa vedem despre ce este vorba. Daca nu te descurci, imi poti da add pe discord : Tukson#1337 . Seara faina. Edited January 2, 2019 by Tukson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuza Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 Acum 22 minute, Tukson a spus: Una din doua. Ori nu este compatibil, ori ai o problema in cod. Dane sursa paginii de login prin intermediul pastebin.com , ca sa vedem despre ce este vorba. Daca nu te descurci, imi poti da add pe discord : Tukson#1337 . Seara faina. ms mult.. am rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Data viitoare cand nu iti apar erorile pe pagina, apasa CTRL+U (View page source) si cauta erorile acolo. Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuza Posted January 3, 2019 Author Share Posted January 3, 2019 Am rezolvat cu ajutorul lui Tuskon ! Multumesc mult de ajutor ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyled Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts