OldMan Posted December 27, 2018 Author Share Posted December 27, 2018 Salut mersi pentru raspunsuri, am gasit scripter am inceput deja treaba pentru gamemode. Se mai cauta -voluntari pentru forum ( moderatori / super-moderatori etc ) -Staff pentru serverul de samp Scripteri pentru alte servere gen : fivem mta minecraft cstrike etc ... NU este nevoie sa imi recomandati pe cineva, acel cineva daca este interesat poate lasa un replay. Mersi si sarbatori fericite. Site-urile personale GamingZone.Ro CumSaFac.Ro de vanzare FFS.RO de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted January 1, 2019 Author Share Posted January 1, 2019 #UP Site-urile personale GamingZone.Ro CumSaFac.Ro de vanzare FFS.RO de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyled Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts