Captain Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 6 minutes ago, SebastianKiduu said: Degeaba l-ai postat ca nu ai versiuniile bune Pune tu versiunile bune daca le ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 4 minutes ago, Captain said: Pune tu versiunile bune daca le ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 3 minutes ago, KB.HERO said: Pai... o tine intr-una ca nu are versiunile noi, ma doare undeva stii... daca le are el, sa le puna daca nu sa si vada de treaba lui zic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 (edited) 1 minute ago, Captain said: Pai... o tine intr-una ca nu are versiunile noi, ma doare undeva stii... daca le are el, sa le puna daca nu sa si vada de treaba lui zic.. Ai dreptate dar nu o sa-le pune el pe net gratis versiunile alea care lea facut el o sa apara cu timplu gratis pe net Edited November 28, 2018 by KB.HERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 1 minute ago, KB.HERO said: Ai dreptate dar nu o sa-le pune el pe net gratis versiunile alea care lea facut el o sa apara cu timplu gratis pe net Sincer nu ma intereseaza, si asta este o versiune reusita. Atat tot ca nu cred ca are panel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Just now, Captain said: Sincer nu ma intereseaza, si asta este o versiune reusita. Atat tot ca nu cred ca are panel... Baza de date ai urcat pe host sau pe localhost ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 6 minutes ago, KB.HERO said: Baza de date ai urcat pe host sau pe localhost ? localhost. Baza merge perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 (edited) 4 minutes ago, Captain said: localhost. Baza merge perfect mie nu Edited November 28, 2018 by KB.HERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebiXXX Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 descriere copiata din alt gm + ce ai facut tu sunt lucruri minore, nu se poate considera un 'update' MIonel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIonel Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 Acum 15 minute, SebiXXX a spus: descriere copiata din alt gm + ce ai facut tu sunt lucruri minore, nu se poate considera un 'update' Prietene inteleg ca n-ai nimic in 'bostanul' ala, dar nu-ti arata aici prostia. Ti se pare ca am spus ca am contribuit la ceva la gamemode-ul acesta? Descrierea asa am gasit-o in gamemode si asa l-am postat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts