IObiT Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) Username: IObiT Varsta: 18 Ce vinzi?: Gamemode SA-MP Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 100 lei neg. Detalii de contact: Gmail : PM Alte precizari: Consider ca nu mai am timpul necesar si nici placerea de a duce mai departe acest proiect si am zis sa il vand. mai jos voi lasa niste poze cu sistemele / gamemode-ul SPAWN : Joburile valabile pe server : /gps : sistemele de cazino de care dispune : GunShop pe Textdraw : Dealership : Sell vehicle system : Sumo Arena : Crates system : /getdrugs : /vipmenu : Garage system : Clan vehicle system : Clan safebox : Sistem de inprumut bancar : Payday : Backpack system : Mai sunt si alte sisteme si inbunatatiri in gamemode Gamemode-ul a fost inceput de la un edit nephrite by DooM Edited November 27, 2018 by IObiT Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 nu recomand, mai ales ca a fost inceput din bugzone. Dani3l. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IObiT Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 @LolyAdv daca a inceput de la bugzone de ce crezi ca nu ar fi bun? daca nu stii despre ce e vorba nu iti mai da cu presupusul, mai b1g editer panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) 2 hours ago, IObiT said: @LolyAdv daca a inceput de la bugzone de ce crezi ca nu ar fi bun? daca nu stii despre ce e vorba nu iti mai da cu presupusul, mai b1g editer panel nu inteleg ultima faza (nici nu lucrez la panel-uri), daca e bugzone e tot de rescris mai pe scurt, daca nu e rescris tot e un cacat, oricine isi poate expune parerea. Edited November 27, 2018 by LolyAdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Dennis12 Posted November 27, 2018 Retired Share Posted November 27, 2018 Acum 2 ore, LolyAdv a spus: nu recomand, mai ales ca a fost inceput din bugzone. Si tu ai inceput din Bigzone, asa ca nu mai critica sa pari cine stie ce .. nu e frumos Majoritatea sistemelor de acolo le gasesti pe internet fix sub design ul ala, apreciez totusi mapping ul mai special in unele parti Dani3l. and LolyAdv 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildo Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 4 hours ago, LolyAdv said: nu recomand, mai ales ca a fost inceput din bugzone. Si bullshit-u de eternal-times de la ce a fost inceput ? =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolyAdv Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) 2 hours ago, Dennis12 said: Si tu ai inceput din Bigzone, asa ca nu mai critica sa pari cine stie ce .. nu e frumos Majoritatea sistemelor de acolo le gasesti pe internet fix sub design ul ala, apreciez totusi mapping ul mai special in unele parti da, am inceput din bigzone dar e rescris total ceea ce am precizat acolo. Nu critic deloc, nu vad o critica acolo. Mi-am spus parerea doar 46 minutes ago, Wildo said: Si bullshit-u de eternal-times de la ce a fost inceput ? =)))) imi place ca folosesti cuvinte pe care nici nu le cunosti. Da, din bigzone a fost inceput acum un an, care-i faza? Edited November 27, 2018 by LolyAdv Dani3l. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebiXXX Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Acum 2 ore, Wildo a spus: Si bullshit-u de eternal-times de la ce a fost inceput ? =)))) nu ai dreptu sa comentezi deoarece esti si vei fi un nimeni/anonim pe langa loly asa ca tinete inauntru pustane LolyAdv and Wildo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuNShot47 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 recomand, e sarpe, nu mai dă niciun semn de viață Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianKiduu Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 ai discord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts