alexC Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Salut, ce IDE folositi? Sunteti multumiti de el? Sunt si eu in cautare si inca nu sunt hotarat ce sa aleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Syntetick Posted November 17, 2018 Retired Share Posted November 17, 2018 Sublime Text / Visual Studio / Atom / Notepad++, sunt bune toate, alegi tu de aici. eu folosesc sublime. alexC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexC Posted November 17, 2018 Author Share Posted November 17, 2018 Am luat intre timp sublime, pentru 3mb are destule chestii :)) mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakewow Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Sublime, cu cateva package-uri e bomba: Color Highlighter, Emmet, Sublime Code Intel, ColorPicker alexC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chase. Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 On 11/17/2018 at 10:23 AM, Syntetick said: Sublime Text / Visual Studio / Atom / Notepad++, sunt bune toate, alegi tu de aici. eu folosesc sublime. Niciunul din astea nu e IDE (presupun ca te referi la VS Code, nu VS. Daca te referi la VS, ala e). Depinde pentru ce vrei sa folosesti. Pentru pawn nu prea ai ce face cu IDE. Pentru PHP recomand PHPStorm, pentru .NET VS, si pentru C/C++ CLion Cel mai developer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Syntetick Posted November 23, 2018 Retired Share Posted November 23, 2018 9 minutes ago, Chase. said: Niciunul din astea nu e IDE (presupun ca te referi la VS Code, nu VS. Daca te referi la VS, ala e). Depinde pentru ce vrei sa folosesti. Pentru pawn nu prea ai ce face cu IDE. Pentru PHP recomand PHPStorm, pentru .NET VS, si pentru C/C++ CLion prin IDE s-a referit la programul cu care editeaza alexC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 On 11/23/2018 at 11:24 PM, Syntetick said: prin IDE s-a referit la programul cu care editeaza Ca să clarific ce a vrut să zică @Chase.. Sublime Text, Atom, Notepad ++ sunt editoare de texte. Și Notepad-ul clasic cu care vine instalat orice Win e editor de text. Comparativ cu un editor de texte, un IDE (pe română mediu de dezvoltare) vine la pachet și cu un compiler (+ alte funcții). On 11/23/2018 at 11:13 PM, Chase. said: Depinde pentru ce vrei sa folosesti. Pentru pawn nu prea ai ce face cu IDE. Pentru PHP recomand PHPStorm, pentru .NET VS, si pentru C/C++ CLion PHPStorm e super șmecher, doar că licența te rupe rău de tot la buzunar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chase. Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 3 minutes ago, Kingsley said: Ca să clarific ce a vrut să zică @Chase.. Sublime Text, Atom, Notepad ++ sunt editoare de texte. Și Notepad-ul clasic cu care vine instalat orice Win e editor de text. Comparativ cu un editor de texte, un IDE (pe română mediu de dezvoltare) vine la pachet și cu un compiler (+ alte funcții). PHPStorm e super șmecher, doar că licența te rupe rău de tot la buzunar. Daca esti elev / student (si presupun ca majoritatea de aici sunt), pot lua gratis (cum am si eu). Cel mai developer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hall of Flame🔥 Kramppers Posted December 15, 2018 Hall of Flame🔥 Share Posted December 15, 2018 T/C 31.01.2021 - 25.04.2019 - 15.12.2018 - Discord : krv1337 Instagram : click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts