Catalinnn Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Username:Cătălin Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Echipă: Scripter, Tehnician IPB and Programator PHP Ce oferi în schimb:Loc intr un proiect de viitor și care nu se va Închide in câteva zile. Detalii de contact: mesaj aici Alte precizări: Totul va fi plătit de către mine, de la cel mai mic detaliu. Nu ofer bani pentru serviciile cerute, in locul acestor bani pot bagă bani in promovări și alte chestii. ON: Nu am mai activat in domeniu de mai bine de 1 an și ceva, cine îmi da mesaj, fie el scripter sau tehnician. Trebuie sa fie recomandat de câteva persoane, @Leonard sa îmi spui și mie frățioare cine e mai bun pe aici NU VREAU PERSOANE DE SEZON PENTRU CÂTEVA ZILE / SĂPTĂMÂNI / LUNI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyled Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts