Jump to content

De ce sunt tepar?


RWRobi
 Share

Recommended Posts

Nu inteleg de ce sunt facut tepar in acest spatiu, tot aud vorbe ca ,,dau tepe cu gm-uri'', sau chestii de genul, in premiul rand nu mai activez pe SA:MP din februarie 2018, ultimul meu proiect a fost

Pro-Gaming, nu am mai vandut vreun gamemode de prin primavara 2017.

 

Foarte multa lume imi spune tepar din motive care sunt ilogice.

Dex tepar: https://dexonline.ro/definitie/țepar

 

Motivele pentru care sunt facut tepar:

 

1.Pentru faptul ca, nu ofeream support pentru anumite lucruri in legatura cu gamemode-urile vandute de mine, ii ajutam sa le porneasca uneori daca aveau chiar atat de putini neuroni incat sa nu poata da un search pe google, dar asta nu era de datoria mea, le spuneam dinainte pentru orice modificari / adaugari / reparatii, stabilim un pret si iti fac.

2.Pentru faptul ca vindeam gamemode-ul mai multor persoane, si unii din aceste persoane se gandeau sa-l puna pe net, evident ceilalti spunand ,,uaaa ne-ai dat teapa'', nu cred ca se poate numii o teapa, am tot dreptul sa-mi vand produsul mai multor persoane, inca si specificam ,,eu daca gasesc cumparatori, il vand nu mi-se merita sa-l vand doar unei persoane''.

3. Sunt facut din invidie ca nu i-am ajutat pe unii cand mi-au cerut ajutor, am tot dreptul sa nu te ajut cat timp nu imi oferi ceva benefic, + multe altele pe care nu le cunosc inca.

 

Concluzie:

Nu mai imi stricati reputatia, si respectati-mi-o de multe ori v-am oferit foarte multe resurse, si v-am ajutat pe forumuri sa va rezolvati problemele, si nu primeam nimic in schimb, ascultati si povestea victimei.

 

[Pentru fanii mei care imi folosesc nickname-ul si se dau drept mine, multa [][][][] ]

[ Pentru fanii mei adevarati, daca am o comunitate, server, o postez tot timpul pe facebook-ul meu oficial (https://fb.com/rw.robi), singurul meu cont de facebook ]

[RW]Robi#9618
Discord

 

Edited by RWRobi
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Helios said:

Ai un topic vechi în care i-ai dat țeapă cu sistemul de boti (sa-mp.ro).

Nu este adevarat, acel baiat m-a platit cu bitcoin, insa a dat double spend, am spus deja intr-un topic pe sa-mp.ro, ce a facut el defapt.

A platit, si i-am spus sa stea sa asteptam sa se confirme, si el a dat double spend.

 

Double spend este cand dai reverse la tranzactie, si banii nu mai ajung in adresa respectiva, se rentorc la adresa lui de Bitcoin.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, NoManPv said:

Cand iei dat teapa lui SlecAlex pentru gm ala altau booter ala smecher ce ai facut cu 10 euro sms ai zis sms 10 euro cand tea postat pe yt ai zis sa sterga daca minti aduc martori chiar si video

astept dovezi, nu martori, pentru ca eu cand am facut afaceri nu am facut cu martori sau intermediari, nici nu imi aduc aminte sa fi facut afacere cu vreunu SlecAlex

Edited by RWRobi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...