Filip Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Da stiu... sa-mp ul este mort deja, dar am zis sa incerc. Vreau sa incep un nou proiect in sa-mp un nou mod de joc foarte diferit, nu o sa aibe deloc legatura cu rpg sau rp. Pentru asta am nevoie doar de un finantator, dupa vom cauta si admini etc. cine doreste sa fie finantatorul proiectului adaugati-ma pe discord: Filiq#0853 si eu va voi da mai multe informatii despre proiect, modul jocului o sa fie de la 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB.HERO Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 6 minutes ago, Filip said: Da stiu... sa-mp ul este mort deja, dar am zis sa incerc. Vreau sa incep un nou proiect in sa-mp un nou mod de joc foarte diferit, nu o sa aibe deloc legatura cu rpg sau rp. Pentru asta am nevoie doar de un finantator, dupa vom cauta si admini etc. cine doreste sa fie finantatorul proiectului adaugati-ma pe discord: Filiq#0853 si eu va voi da mai multe informatii despre proiect, modul jocului o sa fie de la 0 Am host daca doresti putem sa facem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 18 minutes ago, KB.HERO said: Am host daca doresti putem sa facem Nu este nevoie doar de host, avem nevoie si de promavari si cel mai probabil si domeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAiXel Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 multe cerinte pe gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Dennis12 Posted September 16, 2018 Retired Share Posted September 16, 2018 "sampul e mort" pe dracu mort ba Auziti si voi ca zice Ksenon sau mai stiu eu cine ca "sampul e mort" si hop si voi :))))) tipic .. Sampul parca era mort si acum cativa ani si ce sa vezi, iar si-a revenit Logic ca se mai lasa anumiti oameni ca na .. s-au plictisit, dar nu "moare" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted September 17, 2018 Author Share Posted September 17, 2018 18 hours ago, Dennis12 said: "sampul e mort" pe dracu mort ba Auziti si voi ca zice Ksenon sau mai stiu eu cine ca "sampul e mort" si hop si voi :))))) tipic .. Sampul parca era mort si acum cativa ani si ce sa vezi, iar si-a revenit Logic ca se mai lasa anumiti oameni ca na .. s-au plictisit, dar nu "moare" ce treaba are ksenon? daca o persoana cunoscuta spune un lucru ca alta asta nu inseamna ca acea care nu este cunoscuta s-a luat dupa persoana aia, asta e perspectiva mea ca e mort, mort pentru servere noi sa zic asa sa intelegi. 18 hours ago, FAiXel said: multe cerinte pe gratis pai si ce vrei, vrei sa platesc pe cineva si dupa el sa plateasca mai departe? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts