MadalinAdv Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Username: MadalinAdv Varsta 16 Ce vinzi?: yt api Dovada (Ca sunteti in posesia produsului): Pret›: 15e negociabil Detalii de contact: discord: MadalinAdv#7196 Alte precizari: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyesky Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Key-ul API de la youtube este complet gratuit, deci dupa parerea mea face cu mult mai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Leonard Posted August 31, 2018 Administrator Share Posted August 31, 2018 API-ul pt yt il gasesti pe siteul de la google, mai exact developers. https://developers.google.com/youtube/v3/getting-started Cu putine cunostinte in PHP, poti face foarte usor sistemul pe care-l vinzi tu. www.liberty.mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinAdv Posted August 31, 2018 Author Share Posted August 31, 2018 Acum 9 minute, Leonard a spus: API-ul pt yt il gasesti pe siteul de la google, mai exact developers. https://developers.google.com/youtube/v3/getting-started Cu putine cunostinte in PHP, poti face foarte usor sistemul pe care-l vinzi tu. Acum 12 minute, Eyesky a spus: Key-ul API de la youtube este complet gratuit, deci dupa parerea mea face cu mult mai putin. Pretul este deja stabilit. Il dau si la 10e. Ms oricum de parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTEANuadv Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Eu zic că se merita.Daca ai cunoștințe de php,si nu minime, poți face sistemul asta.Nu cred că administratorii grupului fac preturile, @Leonard, ci vânzătorul.Daca tu chiar ești atât de bine pregătit în php, și ai 3 facultăți și 10 diplome în web master atunci de ce sa nu îl faci chiar tu și să îl vinzi mai ieftin? https://olteanuadv.win/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinAdv Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 (edited) Acum 1 oră, OLTEANuadv a spus: Eu zic că se merita.Daca ai cunoștințe de php,si nu minime, poți face sistemul asta.Nu cred că administratorii grupului fac preturile, @Leonard, ci vânzătorul.Daca tu chiar ești atât de bine pregătit în php, și ai 3 facultăți și 10 diplome în web master atunci de ce sa nu îl faci chiar tu și să îl vinzi mai ieftin? Nu-l lua tare, e doar o parere, stiu cand a zis pe live ca vinde raportul automat cu 300 de lei, bine ca l ar vinede cu atat. Pretul ar fi exagerat daca l ar vinde cu atat. In fine, nu ma deranjează părerile. Edited September 1, 2018 by MadalinAdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZZeâ„¢ Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Doamne... nu mai ştiţi pe ce să faceţi bişniţă? MadalinAdv 1 bool should_i_wake_up() { if(me.sleep(enough) && me.inBed()) { // I want to sleeeeeeeeeeeppp moreeeeeee return false; } else { // I don't want to wake up yet... return false; } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Leonard Posted September 1, 2018 Administrator Share Posted September 1, 2018 16 hours ago, OLTEANuadv said: Eu zic că se merita.Daca ai cunoștințe de php,si nu minime, poți face sistemul asta.Nu cred că administratorii grupului fac preturile, @Leonard, ci vânzătorul.Daca tu chiar ești atât de bine pregătit în php, și ai 3 facultăți și 10 diplome în web master atunci de ce sa nu îl faci chiar tu și să îl vinzi mai ieftin? Coaie, am zis eu ceva de pret? Invata sa citesti in plm Am zis ca API-ul pentru a face acest sistem il gasesti pe siteul celor de la google si cu putine cunostinte in PHP il poti face singur. www.liberty.mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Skyled Posted January 19, 2023 Manager Share Posted January 19, 2023 [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts