enz. Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Salut, după cum sugerează și titlu, am «început un proiect de la 0, cunoștințele mele nefiind unele prea bogate, mă voi folosi de tutoriale și voi învăța nișțe lucruri cu ajutorul cărora o săduc gamemode-ul la nivelul pe care-l vreau. v0.01 -creat sistemul de register/login pe MYSQL, versiunea de SQL folosită fiind R41 (folosit tutorial de la Edison, adaptat cu alte tutoriale la ultima versiune de SQL) urmează încă niste lucruri de bază azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enz. Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 nu prea stiu ce as putea să incep sa fac, stiu ca sunt multe, dar vreau intai unele lucruri ce sunt de baza pt un gamemode de la 0 vreau idei va rog cam in ce ordine sa incep sa le fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Krusher Posted August 14, 2018 Administrator Share Posted August 14, 2018 Incearca sa faci cat mai dinamic gamemode-ul. - register/login - dmv - player commands - jobs - personal vehicles - houses - business - factions - admin/helper commands - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiADV Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Stii sa faci multe da tu ai facut login/register dupa un tutorial ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts