AccountDeleted Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Username: RebornAdv Nume Proiect: - Detalii proiect: Un job newsman, de prezentare. Video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiADV Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Cam simplut :))) doar te duci la cp si atat. Uita-te la minee ca am postat si eu unul si este ca pe Nephrite trebuia sa dai Y iti dadea revistele in mana si iti punea cp-uri la case random. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AccountDeleted Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 6 hours ago, MihaiAD said: Cam simplut :))) doar te duci la cp si atat. Uita-te la minee ca am postat si eu unul si este ca pe Nephrite trebuia sa dai Y iti dadea revistele in mana si iti punea cp-uri la case random. Am zis ca mai am de lucru la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiADV Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 1 hour ago, RebornAdv said: Am zis ca mai am de lucru la el. lucrezi cam greuț :))) eu pe ala l-am facut in 30 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
AccountDeleted Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 1 hour ago, MihaiAD said: lucrezi cam greuț :))) eu pe ala l-am facut in 30 min Ce timp ai tu si ce timp am eu.Lucrez din an in paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AccountDeleted Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 1 hour ago, MihaiAD said: lucrezi cam greuț :))) eu pe ala l-am facut in 30 min Si ce id are ziarele alea? ce object id are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiADV Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 1 hour ago, RebornAdv said: Si ce id are ziarele alea? ce object id are? 2855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts