Dani3l. Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 mortii ma tii ca daca nu iti dadeam reply nici ca dadeai edit si scriai asemnator gta 5 fututi ranitii ma tii ca te chinui sa vorbesti ca ai gura plina de pula Era deja scris "asemanator gta 5".. am corectat o chestie pentru ca m-am exprimat gresit.. ca-s "analfabet" asa cum ziceti voi =))))) daca esti chior nu e vina mea.. inceteaz-o copile ca deja te faci de kkt singur.. Sunt de moda veche | Inca mai cred in respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Retras.. cand cineva e prost .. prost ramane.. @@LolyAdv , @@Filip. .. sa va simtiti ma =))) disperatilor =))) Ai de pula mea ce a ajuns comunitatea asta.. vad ca pui la suflet, imi ating scopul, poti sa te duci pe alte comunitati asa cum face si ma ta dupa pula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani3l. Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 vad ca pui la suflet, imi ating scopul, poti sa te duci pe alte comunitati asa cum face si ma ta dupa pula I-ati o pereche de ochelari.. maicamea nu-i curva ca ma-ta ca sa se duca la produs in fiecare minut.. iesi drq odata acasa disperatule =)) nu ti-ai atins niciun scop.. pur si simplu m-am saturat de toti handicapatii ca tine .. nu plec nicaieri.. daca vreti cearta.. cearta veti avea stati linistiti =))) .. Cer t/c ca nu mai are rost topicu asta =]]]]]]] Sunt de moda veche | Inca mai cred in respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 n ai cum sa duci cu mine o cearta stai calm :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani3l. Posted July 27, 2018 Author Share Posted July 27, 2018 (edited) n ai cum sa duci cu mine o cearta stai calm :))))) Din cate vad da :) nu de alta dar esti praf rau Edited July 27, 2018 by Dani3l. Sunt de moda veche | Inca mai cred in respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Din cate vad da :) nu de alta dar esti praf rau zice ala care spune acelasi dume date de mine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
essex Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Topic Closed, ati fost sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts