ezeq.nacusse Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Salut, cum pot face sa apara daca masina este vip sau nu ?! https://pastebin.com/4GwcKCZ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladRPG Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 CMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Age: %d days | Odometer: %.2f km | Colors: %d, %d | Insurance: $%s (%d points) | VIP: %s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cAngle], CarInfo[carid][KM], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax]), CarInfo[carid][cPoints], CarInfo[carid][cVip]); + trebuie sa iti faci undeva o verificare daca cVip == 1 sau cum e la tine in gm sa afiseze VIP: Da sau daca cVip == 0 , sa afiseze Nu. ezeq.nacusse 1 Alo sedau tu esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kravyus Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 CMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Age: %d days | Odometer: %.2f km | Colors: %d, %d | Insurance: $%s (%d points) | VIP: %s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cAngle], CarInfo[carid][KM], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax]), CarInfo[carid][cPoints], CarInfo[carid][cVip]); + trebuie sa iti faci undeva o verificare daca cVip == 1 sau cum e la tine in gm sa afiseze VIP: Da sau daca cVip == 0 , sa afiseze Nu. El se refera, cand e vip sa apara [VIP VEHICLE] si cand nu e vip sa fiie normal, asta nici eu nu mi-am dat seama cum sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCristiaN Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 (edited) Salut, cum pot face sa apara daca masina este vip sau nu ?! https://pastebin.com/4GwcKCZ3 creeaza o noua variabila new isvipveh[15]; apoi adaugi verificarea if(PlayerInfo[pCarVIP][v] > 0) format(isvipveh, sizeof(isvipveh), "{FFFF00}[VIP VEHICLE]"); /**/ schimbi variabilele pe care le ai tu. sau uite direct codul tau sursa: #muraingura https://pastebin.com/GiJetH3A Edited June 18, 2018 by iCristiaNAdv ezeq.nacusse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezeq.nacusse Posted June 18, 2018 Author Share Posted June 18, 2018 @@VladRPG , @iCristiaNAdv Mersi frumos :* VladRPG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Dennis12 Posted June 18, 2018 Retired Share Posted June 18, 2018 CMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Age: %d days | Odometer: %.2f km | Colors: %d, %d | Insurance: $%s (%d points) | VIP: %s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cAngle], CarInfo[carid][KM], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax]), CarInfo[carid][cPoints], CarInfo[carid][cVip]); + trebuie sa iti faci undeva o verificare daca cVip == 1 sau cum e la tine in gm sa afiseze VIP: Da sau daca cVip == 0 , sa afiseze Nu. N-ai auzit de operatiuni ternare no ? in loc de new IsVipVehicle[999999]; if(C_DATA[cID][cVip] == 1) IsVipVehicle = "Ie VIP"; else if(C_DATA[cID][cVip] == 0) IsVipVehicle = "Nu ie VIP"; Devine: ((C_DATA[cID][cVip] == 1) ? ("Ie Vip"):("Nu ie VIP")) Si asta vine cand afisezi alea cu insurance si toate cacaturile Daca n-ati prins sarcasmu cu "ie" si veniti sa ma faceti analfabet, mai bine ciocu' mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladRPG Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 (edited) N-ai auzit de operatiuni ternare no ? in loc de new IsVipVehicle[999999]; if(C_DATA[cID][cVip] == 1) IsVipVehicle = "Ie VIP"; else if(C_DATA[cID][cVip] == 0) IsVipVehicle = "Nu ie VIP"; Devine: ((C_DATA[cID][cVip] == 1) ? ("Ie Vip"):("Nu ie VIP")) Si asta vine cand afisezi alea cu insurance si toate cacaturile Daca n-ati prins sarcasmu cu "ie" si veniti sa ma faceti analfabet, mai bine ciocu' mic. Tocmai asta i-am explicat si eu. Nu este mare diferenta intre ce am zis eu, si ce ai zis tu. Edited June 19, 2018 by VladRPG Alo sedau tu esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts