ALCHEM Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 (edited) Salut! Țin să vă anunț că LaurMEGA mi-a dat țeapă. Nu recomand copilașul ăsta futut în gură Să vă spun de unde și până unde a început totul: În seara 08.06.2018 a lăsat un reply cum că vrea să-mi dea 100 lei paysafecard pe contul meu de steam ( https://leaks.ro/index.php?/topic/1514-v%C3%A2nd-cont-steam-level-23/ ) aparent a șters reply-ul. Bun, i-am dat pm apoi mi-a zis ceva de genul să vorbim pe discord. Am intrat în grupul oficial leaks pe discord apoi i-am dat mesaj (acolo l-am găsit) mai jos o să vă las conversația mea între mine și el de aici am început să îi bag numărul de telefon și emailul lui în contul meu de steam, după ce am făcut asta urma să îi dau și eu datele mele pentru contul de paysafe al lui. ghici ce? block evident și după îi dau mesaj lui @@Krusher să-l dea afară pe Laur din staff că e țepar bun.. după un sfert de oră îmi dă mesaj laur Bun, l-am crezut din moment ce am văzut că făcea parte din staff. A doua zi (azi 09.06.2018) se trezește sclavul lui laur (edytalent) să-mi dea reply la topicul meu (unde Laur l-a recomandat) Bun, am zis să fil el intermediar pentru că îl credeam om serios a făcut un grup cu mine, el și edytalent. Edytalent a zis că oferă 127 lei psf pe contul meu de Steam. Am zis ok, Laur să fie intermediar. Am zis să fiu om bun cu el.. Dar csf Laur, din partea mea o să mă piș pe mă-ta și pe toată familia ta de copil prost Cius Edited June 9, 2018 by Our4Nos ViewS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Leonard Posted June 9, 2018 Administrator Share Posted June 9, 2018 Locked. Dublu topic. www.liberty.mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts