iPanter Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (edited) Cum rezolv bug-ul sa imi scada fuel la masina / motor? Imi ramane la 100 constant Functia: https://pastebin.com/8FvD4tNF Cum rezolv bug-ul sa nu imi mai ramana km blocat la bike / heli? function Checkvehinfo(playerid) { if(GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER || GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_PASSENGER && InDealer[playerid] == 0) { if(InRaceArena[playerid] == 1 && !RaceStarted) return true; new vehicle = GetPlayerVehicleID(playerid); new engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective, string[256]; GetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective); if(CarInfo[FindSpawnID(GetPlayerVehicleID(playerid))][cID] != -2 && FindSpawnID(GetPlayerVehicleID(playerid)) != 0) { { format(string, sizeof(string), "~%s~%d", (Carspeed(playerid) < 99) ? ("g") : ("r"), Carspeed(playerid)); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[1], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[1]); format(string, sizeof(string), " KM/H"); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[2], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[2]); format(string, sizeof(string), "Fuel: ~%s~%d~n~~w~~h~%s~n~Odometer: %0.2f", (Gas[GetPlayerVehicleID(playerid)] > 20) ? ("y") : ("r"), Gas[GetPlayerVehicleID(playerid)], (doors == 1) ? ("Doors: ~r~Locked~w~~h~") : ("Doors: ~g~Unlocked~w~~h~"), CarInfo[FindSpawnID(GetPlayerVehicleID(playerid))][KM]); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[0], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[0]); } } else { if(!IsABike(vehicle) && !IsAPlane(vehicle)) { format(string, sizeof(string), "~%s~%d", (Carspeed(playerid) < 99) ? ("g") : ("r"), Carspeed(playerid)); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[1], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[1]); format(string, sizeof(string), " KM/H"); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[2], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[2]); format(string, sizeof(string), "Fuel: ~%s~%d~n~~w~~h~%s", (Gas[GetPlayerVehicleID(playerid)] > 20) ? ("y") : ("r"), Gas[GetPlayerVehicleID(playerid)], (doors == 1) ? ("Doors: ~r~Locked~w~~h~") : ("Doors: ~g~Unlocked~w~~h~")); PlayerTextDrawSetString(playerid, Speedo[0], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[0]); } } for(new i = 0; i < 3; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, Speedo[i]); } return 1; } Edited May 23, 2018 by iPanter Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPanter Posted May 24, 2018 Author Share Posted May 24, 2018 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabu Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Da-mi function CheckGas sau cum il ai trecut in gm.. YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Așteptăm jucatorii de PUBG Mobile și pe serverul de Discord PUBG Mobile România! Join PUBGM România Respectă și vei fi respectat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPanter Posted May 24, 2018 Author Share Posted May 24, 2018 Da-mi function CheckGas sau cum il ai trecut in gm.. E in pastebin Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPanter Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabu Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 (edited) E in pastebin Poftim : https://pastebin.com/FWQnYGrB Da un reply daca merge sau nu. Edited May 25, 2018 by Marlboro YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Așteptăm jucatorii de PUBG Mobile și pe serverul de Discord PUBG Mobile România! Join PUBGM România Respectă și vei fi respectat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPanter Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 Poftim : https://pastebin.com/FWQnYGrB Da un reply daca merge sau nu. Multumesc. Si pe celalalt stii sa il rezolvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabu Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Multumesc. Si pe celalalt stii sa il rezolvi? Nu imi dau seama de la ce ar putea fii , vad ca codul este facut corect ... nu-mi dau seama ce e gresit la el.. in caz de gasesc problema revin cu un reply. YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Așteptăm jucatorii de PUBG Mobile și pe serverul de Discord PUBG Mobile România! Join PUBGM România Respectă și vei fi respectat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPanter Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 Nu imi dau seama de la ce ar putea fii , vad ca codul este facut corect ... nu-mi dau seama ce e gresit la el.. in caz de gasesc problema revin cu un reply. Ok, astept.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1on Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts