Jump to content

RulePlay RPG


cozmav
 Share

Recommended Posts

Eu ma aflu aici pentru a va invita sa luati parte la crearea celui mai bun Gamemode care a existat vreodata pe piata romaneasca ( imi place sa las faptele sa vorbeasca, insa abia din Septembrie putem discuta de ceva oficial ) si avem in plan sa schimbam jocul, atat ca gameplay( activitati si idei de organizare a acestora, dar si sisteme ).

De ce ai juca la noi?
Pentru ca aici nu vor exista favoritisme materiale( adica pe bani ), nici avantaje pe bani, vom scapa rapid de codati ( da... ne pricepem si la coding, anticheat-ul nostru este chiar ochiul admin-ului, ca asa am fost crescuti, fara controale TW deci nu o sa va pierdem timpul in cazul in care jucati curat ), ba chiar mai mult de atat, conturile premium si VIP vor putea fi obtinute in joc (nu doar prin donatie), asa ca de ce sa nu incercati? Pe deasupra, incercam sa punem in valoare competitia intre factiuni, dar si sa evidentiem veteranii factiunilor si sa le dam un cuvant de spus, dupa cum este normal pentru ca istoria inseamna totul. 


Alte avantaje:
Pe toata perioada Beta, construim serverul si staff-ul impreuna adica si daca esti un jucator nou sau unul vechi al comunitatii, votul tau conteaza si opinia ta este luata in serios, intr-un cuvant, construim serverul impreuna!
Vom avea transparenta in orice vom face pe server!
Activitate mare din partea staff-ului dar si a nucleului de jucatori
Puteti prinde serverul inca de la inceput, inca din prima zi avand in vedere ca deschiderea oficiala urmeaza sa fie  pe data de 08 septembrie 2024, la ora 20:00  !

Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Haideti sa aratam ca SA:MP-ul nu moare! Va asteptam pe IP: 93.115.101.38:7777
DISCORD: https://discord.gg/YMRZy2pcu8

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

începând cu data de 03 vom începe lucrările masiv timp de o săptămână (10.09.2024) pe UserPanel. Scopul este să îl aducem la un stagiu și mai sus, plus adăugarea noilor functii. 
Începând cu data de 10.09.2024 începem cu upgradarea tipului de server, rezolvăm buguri, adăugăm sugestii (dacă aveți o sugestie o puteți posta pe canalul “sugestii”) , îl trecem pe o versiune clasică.
Durata lucrării acestui mod de joc, va fi cuprinsă între: 10.09.2024 - 25.09.2024 (deschiderea va fi la ora 20:00)
Rămâneți alături de noi pentru cea mai bună experiență. 
UserPanel: https://ruleplay.ro/panel/
Discord: https://ruleplay.ro/discord/

IMG_7747.jpeg

image.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...